Arama sonuçları: *

1. abdestlivoyvoda

S25 Serisi fiyatları ne olur?

7 şubatta satışa çıkacak samsungun sitesinde 25 plus 63 bin tl samsung kendi sitesinde ürünleri daha pahalıya satıyor 5 bin tl civarı fark vardı s24 de bide geçen serilerde fiyatlar baya düşmüştü bu sene ne olur sizce 47 48 bine düşer mi plus
  2. abdestlivoyvoda

Server Kayıtlı S24 Ultra alınır mı?

İzmitte tüm telefoncuları gezdim hiçbiri tavsiye etmedi şu sıralar samsung da sıkıntı oluyor dediler ama sahibindende 40 bine server kayıtlı var adam serverlar açıkken kayıt etmiş o zamandan beri sorunsuz kullanıyomuş şimdi ihtiyaçtan satıyorum diyo fiyatı çok ceszbediyo ama telefoncularda...
  3. abdestlivoyvoda

Pixel 9 Pro XL alınır mı?

Googlein telefonu olması beni heyecanlandırıyo ve sarı sitede server kayıtlı olarak 37 38 bin tl ye bulunuyo tüm özellikleri iyi kamera harika ama işlemcisi beni biraz endişelendirdi kullanna varsa deneyimlerini yazarsa çok sevinirim ve işlemcisi ilerde sorun çıkarır mı sizce? sonuçta yazılımı...
  4. abdestlivoyvoda

Server kayıt xiaomi olur mu

Bildiğim kadarıyla xiaomi telefonlarda server olmuyor bu sadece samsunglara özgü ama bi adam satıyor ve direnç kayıt mı diye sorduğumda server dedi bilginiz varmı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-xaomi-14-pro-1-tb-1216414128/detay/
  5. abdestlivoyvoda

S25 Serisi Fiyatları

S25 serisi fiyatlandırması son sızıntılara göre S24 ile aynı olacak fakat tüm seri Snapdragon 8 elite ile gelirse bir fiyat artışına gidilebilir vergiler dahil S24 baz modeli 57000 TL ye geliyor ama Samsung 33 34 bin TL ye satıyor o zaman s25 baz modeli en fazla 40 bin TL olur diye düşünüyorum...
  6. abdestlivoyvoda

S24 Plus alınır mı ?

Exynos işlemci alınır mı testlere göre çok da farkı yok snap dragondan sizce alınır mı? ikinci el alıcam 33 34 bine değer mi edit: s25 serisi fiyatı ne olur ?
  7. abdestlivoyvoda

S24 Ultra Server Kayıtlı Alınır Mı

Server kayıtlı telefona zarar verir mi acaba çünkü server kayıtlı alırsam 35 33 civarı fiyata alabiliyorsun telefonu çok iyi fiyat ama emin olamadım bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
  8. abdestlivoyvoda

S24 Ultra mı S25 Plus mı?

Normalde tabi s24 ultra ama s25 plus sd 8 elite ile gelicekmiş tasarım olarakta daha güzel ama s24 da çok iyi ve yeni serinin çıkmasına 2 ay falan var
  9. abdestlivoyvoda

SAmsung s25 serisi beklenir mi

s25 ultra alacak param zaten yok s25 plus veya s25 beklenir mi yoksa s24 plus almak mantıklı mı veya bu fiyat bandında 14t pro var alınır mı
  10. abdestlivoyvoda

Google Pixel 9 Türkiyeye ne zaman gelicek

Geliceği onaylanmış ancak ne zman gelecek bilmiyorum bilen varsa yazabilir mi ona göre telefon alıcam
  11. abdestlivoyvoda

Xiaomi 14 alınır mı

Küçük olmasına rağmen çok iyi özellikleri var kamera iyi batarya iyi işlemci çok iyi hızlı şarz çok iyi tek korkum yazılımı hakkında fazla bilgim yok sizce alınmaya değer mi
  12. abdestlivoyvoda

40-50 bin tl bandı Telefon Önerisi

Aklımda 2. El s24 ultra almak var mantıklı mı ve tavsiyeleriniz nelerdir iphone önerecek varsa önermesin
  13. abdestlivoyvoda

Samsung S24+ vs İphone 14

hangisini tercih etmek daha mantıklı fiyatlar hemen hemen aynı 14 yerine al demeyin
  14. abdestlivoyvoda

Hangi İphone alınır?

kamerasi iyi olan en az 5 yıl kullanabileceğim bir iphone istiyorum 2. el sıfır farketmez ama 2. el olacaksa pil yüzdesinin en az 96 97 olması lazım şuanda duz 15 almayı düşünüyorum 2. el olarak mantıklı mı
  15. abdestlivoyvoda

İPHONE TELEFON ÖNERİSİ

İkinci el alıcam uzun ömürlü karızma bir telefon istiyorum dediğim gibi iphone olsun kullandığınız önerebileceğiniz bir şey varmı 20 25 bin bütçem var
Geri