Arama sonuçları: *

1. zerolite

10-12bin bütçe için telefon önerisi

Dostlar selam, annemin günlük kullanımı için alacağım sosyal medya Instagram vs akıcı olsun yeterli önerilerinizi bekliyorum.
  2. zerolite

20-27k arası telefon önerisi

Dostlar selam, 20-27k arasına telefon önerisi gerekiyor ip12 almaya değer mi yoksa android önerileriniz var mı?
  3. zerolite

5000-6000TL bandında telefon önerisi (babama)

Dostlar selam, babam için telefon bakıyorum da telefonu bozuldu ve günlük kullanım için direkt alayım kullansın diye bu bütçeyi belirleyebildim. whatsapp instagram facebook girsin yeterli aklımda Realme C53 ve İnfinix hot 12 var önerilerinizi bekliyorum
  4. zerolite

Yardım Infinix Hot 12 alınır mı?

Dostlar selam, babamın telefonu bozulduğu için bu telefonu almayı düşünüyorum. Bütçe olarak bu telefona yakın önerileriniz varsa da bekliyorum.
  5. zerolite

IOS Yenilenmiş iphone 7 alınır mı (babama)

Dostlar selam, babamın kullandığı telefon bozuldu ve bende babama bu telefonu alayım diyorum. Çok kullandığı uygulama yok, onun için WhatsApp Instagram ve Facebook açılsın yeterli. Taksit seçeneği vs de var alınabilir gibi geldi. Çok aktif telefon kullanan biri değil...
  6. zerolite

Android General Mobile Amiral gemisi telefonunu duyurdu!

Kağıt üstünde özellikler güzel gözüküyor, tasarım pek hoşuma gitmese de aksesuar ile alımlarda hediye aksesuar var (SAAT veya KULAKLIK) etiket fiyatı 16.499TL https://www.generalmobile.com/tr/urunler/gmphoenix5g
  7. zerolite

Yardım 10.000TL telefon önerisi

Dostlar, 10.000TL telefon önerisi yapar mısınız?
  8. zerolite

Yardım IPhone 11 vs IPhone SE 3

Dostlar selam, 2 seçenek arasında kaldım. Ve 1.5k daha ucuz olduğu için iPhone 11 almayı düşünüyorum ancak iPhone 11'de kafama takılan 3 soru var. 1-güncelleme desteği ne zaman bitecek? Buna ek olarak uygulama indirme desteği ne zaman bitecek. 2-işlemci bakımından ileride sorun yaratır mı? A13...
  9. zerolite

Telefonun satıcısı Mediamarkt mı?

Dostlar selam, iphone se 2022 almak istiyorum. aşağıdakinin fiyatı makul diğer sitelere göre ancak merak ettiğim şey satıcı MediaMarkt mı? ve mediamarktan İphone alınır mı? teşekkürler...
  10. zerolite

iPhone SE 3.nesil alınır mı?

Dostlar selam, iPhone SE 3.nesil alınır mı? veya o fiyata başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim. IOS öncelikli durumda
  11. zerolite

Yardım iPhone SE 2020 Alınır mı ?

128-64 model fark etmeksizin alınır mı?
  12. zerolite

Yardım 3000-3500 telefon önerisi

Başlıkta yazdığı gibi bütçem bu kadar
  13. zerolite

Yardım Easycep yenilenmiş telefon alan var mı ?

Arkadaşlar merhaba, easycep üzerinden iPhone 7 128GB almak istiyorum ancak ne kadar sağlam geliyor bu yenilenmiş modeller, deneyimlemiş olanlar yazabilir mi ?
  14. zerolite

Yardım 3-4.3k arası telefon önerisi

Arkadaşlar merhaba başlıkta da yazdığı üzere bu fiyat aralığında telefon arıyorum, benim aklımda oppo 5 lite var sizce ne alayım ?
Geri