Arama sonuçları: *

1. eminbarak

Yardım BİR PASAPORTA KAÇ TELEFON KAYDEDİLİR

ya bazı yerlerde 3 yılda bir pasaporta kaydedilir deniliyor bazı yerlerdede 1 pasaprota 3 tel kaydedilir deniliyor bilgisi olan bilgi verebilirmi
  2. eminbarak

Yardım KİMLİĞİME EN UCUZ ŞEKİLDE İMEİ NASIL KAYDEDERİM

ŞUAN BENDE 12 PRO MAX VAR BUNU EN HIZLI VE UCUZ OLARAK HANGİ ÜLKEYE GİDEREK ADIMA KAYDEDEBİLİRİM. KIBRISA BAKTIMDA UÇAK BİLETİERİ 1500 DÖNÜŞTE 1500 3 E GELİYOR. BAZILARI GEMİ VAR DEDİ GEMDE ONLİNE BULAMADIM BİLGİSİ OLAN VARMI. ADANADA YAŞIYORUM
  3. eminbarak

Yurtdışından 2 Tablet Getirilirmi

ARKADAŞLAR KUZENİM YDISINDA KENDİNE 14 PRO MAX ALDI BİRDE YANINDA 12 PROMAX GETİRECEK. BUNLARI GETİREBİLİRYOR. BUNLARIN DIŞINDA YANINDA 2 ADET İPAD 10.NESİL GETİREBİLİYORMU. YOKSA BUNLAR İÇİN AYRI BİR YASA VS VARMI. TABLETLERDE SİM GİRİŞİ YOK.
  4. eminbarak

Yardım ipad pro 4. nesil 128 gb alınır mı? 11500 e a

ARKA KASASI FOTODAKİ GİBİ GARANTİ TEMMUZDA BİTMİŞ ARKA KASAYA BARDAK DÜŞMÜŞ SON 11500 DİYO BU FİYATA Alınır mı?. M1 ÇİP OLMAYAN MODEL
  5. eminbarak

Yardım İpad Pro 4.Nesil 12.9 inç 128gb mı Tab S8 ultra 256 GB mı. ikiside 10k fiyatı

İPAD PRO 4. NESİL 12.9 İNÇ EKRANI VAR M1 ÇİP OLAN MODEL DEĞİL 10K FİYAT VERDİ ADAM GARANTİ TEMMUZDA BİTMİŞ SİZCE BU FİYAT NASIL BİRDE TAB S8 ULTRA VAR O DA 10K FİYAT VERDİ 2 3 AYLI KTABLET MEDİAMARKT TAN ALINMIŞ 22 AY GARANTİSİ VAR İKİSİDE ÇİZİKSİZ SİZCE HANGİSİ ALINIR. BİRDE FİYATLARI UYGUNMU...
  6. eminbarak

İphone 12 Promax 256gb Yurtdişi Kutulu 13 Bi̇n

ARKADAŞLAR KUZENİM TELEFONUNU SATIYOR KENDİNE 14 PRO MAX ALDI ESKİ TELEFONUNU BANA SATICAKTA. 12 PRO MAX 256 GB PİL 90 KUTULU TEK SİM GOLD RENK SİZCE Alınır mı?.
  7. eminbarak

10900 e 128 gb iphone 11 garantisiz alınır mı? acill

Garantisiz degiseni olmayan pil86 128 gb Alınır mı? sizce. Kutu fatura full
  8. eminbarak

8800 64 gb iphone 11 alınırmI ACİLL

LETGODA AZ ÖNCE BULDUM KUTULU FATURALI PİL 87 64 GB DAHA ARKA VE ÖNÜNDEKİ JELATİNİ ÜZERİNDE GARANTİSİ YENİ BİTMİŞ AKSESUARLAR TAM Alınır mı? SİZCE ÇİZİKSİZ
  9. eminbarak

ACİL BAKARMISINIZ bu ilandaki telefon 9400 e düşüyor alınır mı? sizce

ACİL BAKARMISINIZ BU İALNI ŞİMDİ ATTI ADAM XS MAX İLE 11 ARASINDAYIM DA BU Alınır mı? BU FİYATA. XS MAX ALICAKTIM HERKES DEDİ BASKASININ PASAPORTUNA KAYITLI ALMA ÇOK KARARSIZ KALDIM
  10. eminbarak

Eski pasaport kayıtlı xs max 256 gb 8500 e alınır mı?.

Adamın dediğine göre pili 5 ay önce deji marka ile değiştirmiş. Bu sebeple pil görünmüyor kutu var eski usul pasaport kayıtlı adam telefoncudan almış telefoncudan aldıgina dair fatura var alinırmı bu fiyata sizce
  11. eminbarak

14 Bin TL ye 11 Pro Max 256 Gb alınır mı? acil.

Arkadaşlar 14 bine 11 pro max 256 gb full kutu faturalı buldum 2 hafta sonra garnati bitiyor. Çoğu kişi o paraya 12 pro yurtdısı al dedi. Ama şundan korkuyorum bu uzatma muhabbeti pandemiden dolayı gelmiştin birde yarın öbürgün devlet kaldırırsa bunu telefon elimde kalır. Birde her yıl 400 tl...
Geri