Arama sonuçları: *

1. buroxit

Omix X600 alınır mı ?

Model dışındaki diğer telefonlara 5000TL yi geçmeyecek şekilde açığım. Telefonda oyun oynayan birisi değilim whatsapp facebook kasmadan donmadan açan bide şarjı iyi dayanan olsun yeter. Omix te de helio G88 vardı realme de bunun alt segmentini realme c25s de deneyimledim tatmin etti beni gene...
  2. buroxit

C25S mi Poco C40 mı?

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/695304-785486/realme-c25s_poco-c40/ Epey linki burada fiyat açısından aralarında 200 lira oynuyor. işlemci ,kamera, pil ve fiyat açısından C25S taraftarıyım ama POCO C64 ta c25 in çoğu eksikliklerini götürüyor özellikle ekranı c25s ten daha...
  3. buroxit

Bu telefon alınır mı? (YurtDışı)

Merhaba! Bu telefonu almak istiyorum ama habirebir artan zamlardan biraz imkansız hale geldim yurtdışından alayım dedim ve yurtdışı fiyatı 2.850₺ tutuyor bu telefonun Türkiyedeki fiyatı 4k sizce bu telefonu yurtdışndan mı almalıyım yoksa sonbahara kadar bekleyeyim mi? (sonbahar diyorum çünkü...
  4. buroxit

Öneri C25S Mi Almalıyım C25Y Mi?

Merhaba! Yakın zamanda yeni telefon alacağım ama bu iki telefonda kaldım. İkiside realme marka c25 serisindendir. Lütfen başka telefon önermeyin. Sadece bu ikisi arasından hangisini almalıyım onu söyleyin. Özellikler ve işlemci açısından c25s beni etkliledi ama c25y fiyat olarak idare eder...
Top Bottom