Arama sonuçları: *

1. seyfo-dayı

Iphone se2.nesil ile xs max yd takas edilirmi

Elimde se 2020 yurtici var pil 82 Takas edecegim cihaz yd ekran degismis face id aktif true tone pasif olan xsmax sizce takas etmelimiyim
  2. seyfo-dayı

Yardım İphone se 2020 vs X hangisi alınır YARDIM

Se 2020 Pil 82 değişen yok her şey orjinal İphone x Pil 100 Ekran pil değişmiş Face id ve true tone yok İkiside aynı fiyat ama arada kaldım sizce hangisi alınır 1715781563 İphone se özellik olarak daha iyi evet ama tasarım ve pil beni x tarafına daha yakın hissettiriyor sizce hangisini...
  3. seyfo-dayı

İphone se 2020 alınır mı?

Şuanda iphone 7 kullanıyorum 6000 TL'ye se 2. Nesil siyah renk buldum değişeni vs yok pil gücü 82 sizce alınır mı? yurtiçi bu arada
  4. seyfo-dayı

İphone 12 alınır mı?

İphone 7den 12 e geçneyi planlıyorum sizce geçilirmi 12nin kronik sorunları nelerdir Yd almayı planlıyorum birde yılın son 4 ayı süre biteceği için bi kayıt varmı
  5. seyfo-dayı

İphone xs yd alınır mı?

7500 civarına yd telefon bakıyorum xs buldum 1-2 tane fakat xs alınır mı? ve kaç sim kart bölmesi var onu bilmedigimden buraya sormak istedim
  6. seyfo-dayı

IOS YURTDIŞI İPHONE KULLANANLAR YARDÏM

Yurtdışı xs alacağım fakat kafamda birkaç soru var 1- telefonu kaç ay kullanabilirim 2-e sim muhabbeti nedir 3-alırken nelere dikkat etmeliyim
  7. seyfo-dayı

Yardım İphone 6s plus alınır mı?

Şuanda xiaomi redmi note 8 kullanïyorum kamera için vs iphone 6s plusa geçmeyi düşünüyorum WhatsApp desteği vs hala var değilmi
Top Bottom