Arama sonuçları: *

1. mardin padişahı

Telefon önerisi acil

merhabalar bugün telefon alacağım honor 90 düşünoyrum teknosadan baktım ama internete daha ucuz o yüzden almadım ordan teknosada honor x9b vardı her neyse bu fiyat bandına daha iyi önerebileceğiniz bir şey varmıdır acaba acil olarak telefonum yok almam lazım bugün honorun hopörlörü mono o yüzden...
  2. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan iPhone 6s e geçilirmi

Merhabalar sorum başlıktaki gibidir
  3. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan p40 lite ye geçilirmi

Selam aleyküm Huawei mate 20 lite dan p 40 listeye geçicem benim telefonun üstüne 900 TL vericem adama kutusu herşeyi tam sizce takas yapayımmı yoksa telefon arasında fark yokmu
  4. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite den ip7 128 GB a geçme

Selam aleyküm Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 128 GB geçmeyi düşünüyorum touch ID sı bozuk üstüne 800 istiyor
  5. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 ye geçilirmi

Arkadaşlar merhaba sorum başlıktaki gibidir Huawei mate 20 lite telefonum artık instagram reels lerde astığı için kullanma isteğim gitti kafa kafaya takas la iPhone 7 herşeyi çalışan orijinal siyah 32 GB alacağım pilide %100 arkadaşımda var benim telefonumdan daha hızlı ekranı daha güzel ve...
  6. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 plus a geçilirmi

Merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibidir telefonum artık instagram da ve normal uygulamalarda kasmaya başladı instagram reels lerde aşşırı kasıyor izleme keyfim gidiyor iPhone 7 plus a geçmemi önerir misiniz? teşekkürler
  7. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 ye geçilirmi

Merhaba arkadaşlar Huawei mate 20 lite dan iPhone 7 ye geçilirmi hiç oyun oynamam fotoğraf çok çekinmem Bir tane adamla anlaştık herşeyi aktif pil 88 32 GB para vermeyecem direk takas
  8. mardin padişahı

Huawei mate 20 lite dan 6s plusa geçilirmi

Huawei mate 20 lite dan 64 GB 6s plusa geçicem sizce geçilirmi
  9. mardin padişahı

Yurt dışı Huawei p40 lite alınır mı?

Merhaba arkadaşlar Huawei mate 20 lite den p40 lite geçmeyi düşünüyorum hem telefonu kullanan varsa hem yurt dışı alınırmu daha 8 ay açık telefon 200 250 TL ye kalıcı açtırılabiliyor
  10. mardin padişahı

Blackberry key2 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar blackberry key2 buldum 4000 TL ye Huawei mate 20 lite dan geçicem ve Bayadır bu telefonu istiyorum almalımıyım ne dersiniz
Geri