Arama sonuçları: *

1. Birol Azak

Öneri İphone 11 mi XS Max mi ?

Merhaba kardeşime yenilenmiş telefon alacağım iphone diye tutturduğu için yazdığım 2 model dışında bir telefon almıyorum maalesef. Sizce bu 2 model arasından hangisi daha iyidir ? hangisini önerirsiniz ...
  2. Birol Azak

Öneri 15-20K Civarı telefon önerisi

Selamlar kardeşim için 15-20k civarında telefon önerilerinizi bekliyorum
  3. Birol Azak

Öneri 20K Civarı Telefon Önerisi

Selamlar 20k civarı bir telefon bakıyorum kardeşim için. Oyun vs. oynanmayacak sadece sosyal medya , film video vb. işler için kullanılacak o yüzden donmayan kasmayan bir telefon önerirseniz çok sevinirim.
  4. Birol Azak

Sıfır Iphone 11 mi İkinci el Iphone 12 mi ?

Dostlar soru başlıkta sizce hangisi ? Iphone 11 sıfırı 15k Iphone 12 2.el 18k. Ekran kalitesinden dolayı iphone 12 almak istiyorum aslında. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. Birol Azak

Öneri 25000 TL Iphone ve Android Telefon Önerisi

Selamlar toplamda 25000TL bütçem var. Kendime Iphone Ablama da Android bir telefon almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  6. Birol Azak

3000 TL Telefon Önerisi

Merhaba arkadaşlar 3000 TL maksimum 3500TL ye telefon bakıyorum , günlük kullanım için , oyun oynanmayacak .Önerilerinizi bekliyorum.
  7. Birol Azak

Oppo a74 mü p smart 2021 mi ?

Bu iki model arasından hangisini önerirsiniz ? veya 3-4 bin tl bandında başka telefon önerileriniz var mı ? NOT:Oyun oynanmayacak sosyal medya ve gündelik kullanım için , güzel bir ekran ve uzun saaatler giden batarya gerekiyor.
  8. Birol Azak

4000 TL telefon önerisi

Merhaba 4000 TL ile telefon önerisi bekliyorum , oyun hiç oynanmayacak sadece günlük kullanım için sosyal medya vs.
  9. Birol Azak

Poco x3 pro alınır mı ?

Yarın kardeşlerime 2 adet poco x3 pro almayı düşünüyorum sizce alınır mı ?
Geri