Arama sonuçları: *

1. S

Öneri 9500 TL telefon önerileri

Merhaba arkadaşlar devletinin verdiği üniversiteliler için 9500 tl ye kadar telefon hakkından yararlanmak istiyorum da telefonu kardeşim kullanıcak çoğunlukla oyun oynuyor pubg özellikle ona odaklı bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  2. S

Yardım Vergisiz telefon nasıl alacağım

Arkadaşlar üniversite ye geçtim devletin verdiği haktan yararlanmak istiyorum ama şöyle bir sorun var bu haktan yararlnam için Kendi üzerime hat çıkarmam gerek bende 17 yaşında olduğum için hat çıkaramıyormusum böyle bir saçmalık olamaz bir istisna durumu olmalı bence yardımcı olurmusunuz
  3. S

Öneri 20-25k Arası telefon önerisi

Arkadaşlar 25k Max telefon önerisi yaparmısınız alınabilecek en mantıklısı hangisi sizce
  4. S

Öneri S23 vs İphone 14 hangisi daha iyi

Arkadaşlar bu iki telefon arasında hangisi daha önde acaba
  5. S

Öneri 20-30k arası telefon öneri

Merhaba arkadaşlar apple 13 bakıyordum ama 35k dan aşağı yok puanlamalarına bakıyorum 70 puan Samsung un telefonuna bakıyorum 25 k ya 79 puanlı telefon var Xiaomi de de var apple deneyesim vardi ama çok gereksiz uçuk fiyatları diğer telefonlardan aşırı iyi değil bana göre en mükemmel yanı...
  6. S

Yardım İphone 12 almayı düşünüyorum

Arkadaşlar iPhone 12 alacağım+ lari - leri nelerdir yardımcı olurmusunuz acaba iPhonelerde batarya neden düşük anlamadım 3500mah flan çok az değilmi alırsam beni hayal kırıklığına uğratır mi
  7. S

Öneri 15k-18k Arası samsung telefon öneri

Arkadaşlar başlıkta yazıyor şimdiden teşekkür ederim
  8. S

Öneri Yenilenmis telefon alınır mı

arkadaşlar telefon bakıyoruz kardeşime iPhone yenilenmis telefon alınır mı veya Samsung pek içim sinmiyor ama buraya bir yazayım dedim
  9. S

Öneri 12pro 5G mi yoksa A34 5 G mi

Arkadaşlar 11-12 arasında bu iki telefonu önerdiler sizce hangisi almalıyım nedeni ile soylermisiniz A34 25watt ondan yana kafam karışıyor şimdiden teşekkürler
  10. S

Öneri 11-12K Arası telefon önerisi

Arkadaşlar 11k fiyatım var telefon almak istiyorum belki çok zorlarsam 12K da olur şuan aklımda A34 ve 12pro 5G modelleri var A34 ileriye dönük sıkıntı çıkarmaz kaliteli bir marka ama 12 pro ilerde sıkıntı çıkarırmı 2 sene sonra kasma yaparmı bilemiyorum bundan dolayı kararsız kaldım 12pro şarj...
  11. S

Öneri Max14K telefon önerisi

Arkadaşlar max 14K telefon önerisi yaparmısiniz. Bakıyorum ama A34 var güzel telefon ama oyun icin değil benim bildiğim oyun için antutuv8 lazım bunlarda çok az yeni telefonlarda bile bende note8 pro var şuan hepsinden daha iyi performans veriyor anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz.
  12. S

Üni vergi indirimi başladımı?

Arkadaşlar bu indirim üni ler için telefonda 9500tl galiba %50 lik bi indirim bildiğim kadarıyla peki laptoplar için Nedir bi fiyat birde verilen fiyatın üstündeyse üni öğrencileri için yine bi %40 lik indirim oluyor Muş sorunlarımı cevaplarsanız sevinirim
  13. S

Öneri Üni için telefon tavsiyesi

Arkadaşlar işte bu vergi indirimi flan öğrenciler icin Max 9.5 k galiba buna öneri verirmisiniz en bu fiyata alınabilecek en iyi telefon mağazadan alınacak şimdiden teşekkür ederim
  14. S

Oppo reno 5 128|8 2. El kaçtan satılır

Arkadaşlar model başlık ta yaziyor normal kullanımlı temiz bu telefon kaçtan satılır 2. El
  15. S

8-9K arası oyun için kaliteli telefon önerisi

Arkadaşlar sorum başlıkta yazıyor şimdiden teşekkür ederim
Top Bottom