Arama sonuçları: *

1. S

Samsung Galaxy A25 8GB/256GB alınır mı?

10.999 Türk lirası gibi bir fiyatı var, 13'e de çıkamıyorum bütçe olarak, bu telefon bu fiyata alınır mı? 2 el telefon düşünmüyorum önerilere kapalıyım o yüzden. Biri cevap verirse sevinirim, siparişi geçeceğim Galaxy Note 8 kullanıyorum kırık dökük telefon, kamerası ondan iyi midir?
  2. S

10 bin TL telefon önerisi kamerası güzel

Arkadaşlar selam, iPhone 13 almaktan vazgeçtim, telefonu güzel şarjı güzel 1 gün giden Samsung telefon var mı? Sıfır olmak zorunda kredi kartım ile alacağım bilginiz olsun. 13-14 bütçelere çıkamam.
  3. S

İphone 13 satıp bilgisayar alınır mı?

Arkadaşlar selam 39.700'e aldım 23 ay garantisi devam ediyor benim telefon da işlerim sadece fotoğraf çekmek ara sıra o da çok fotoğraf çeken birisi değilim ama 144p de çekmesin güzel çeksin kafasındayım, sonrasın da 4060'lı sistemim var her oyunda anlık FPS düşmesi yaşıyorum takılmalar...
  4. S

İkinci el iPhone telefon önerisi

Arkadaşlar bütçem 5000 TL iPhone istiyorum yurt dışı Xiaomi'lerden gına geldi çok sorunla karşılaştım 7 Plus 4500-5000 TL arası 8Plus 9bin TL neden böyle kamera önemli benim için bana başka telefon önermeyin konuyu okuyun öyle cevap verin bu ikisi arasın da kamera da çok fark yoksa 7 Plus...
  5. S

Superonline telefon kampanyası

Arkadaşlar selam 2 seneden beri Galaxy Note 8 kullanıyorum mürekkebi çıktı telefonun artık yaptırılmıyor da sadece alo demek ve YouTube'da video izlemek için fotoğraf kalitesi de bana gayet yeterli geliyor Superonline bağlattık yeni evimize geçince...
Top Bottom