Arama sonuçları: *

1. E

Gündelik kullanım için telefon önerisi

Merhabalar bir arkadaşıma telefon bakıyoruz gündelik kullanım için kullanacak yani f/p bir telefon olması lazım bütçesi 10 bin TL kendi bulduğu telefon ise oppo reno 2z
  2. E

40 50 bin TL arası Apple önerisi

Selam şu an Xiaomi 11T kullanıyorum memnunum ama yine de değiştirmek istiyorum (çalısıyorum kalfayım) bütçem 40 ila 50k arası illa Apple diye bir şartım yok ama inanın kullanmayı çok istiyorum merak ediyorum 14 256 GB baktım ama sizce? Ve de bir telefona cidden böyle rakamlar verilir mi şu anki...
  3. E

4k telefon önerisi ebem için

Merhaba arkadaşlar ebem için bir telefon bakıyoruz bir alo diyecek birde WhatsApp da yazışır YouTube den de yemek videoları izler en uygunu nasıl bir şey olur kasma sıda yüksek bir kaliteye bekleyemeyiz ama yinede iyi bir şey olsun Not:Bütce 6k oldu
  4. E

Xiaomi redmi 12 pro nasıldır/Telefon önerisi

Beyler bakın xioami redmi note 12 pro nasıldır pubg kaç FPS sizce alınır mı yoksa daha iyisi varmı cihazı yd Alaçam 7500k ya
  5. E

Xiaomi 12 pro alınır mı daha iyisi varmı

Beyler kardeşime telefon arıyoruz da bütçemiz 8k yd alacağız telefoncu 12 pro ya 7.500 olur diyor sizce daha iyisi varmı arada oyun oynar genelde de ders ve sosyal medya için kullanılacak kamera da kullanılır 1693983227 7.5kya alınır mı yani yoksa daha iyisi varmı bu fiyata
  6. E

xıaomi 12 pro vs 12t

beyler selamlar sizce hangisi daha makul alınabilir genel amacı sosyal medya arada sırada da pubg olucak
  7. E

Xiaomi 12 pro vs Xiaomi 11 t

Beyler hangisi daha iyi oyun oynanacak bide sosyal medya içerik üreticiliği gibi gibi hangisi daha iyi olur ve de özellikler bu kadar yakınken neden 11t daha pahalı
  8. E

Babam için 16k telefon önerisi

Arkadaşlar babama telefon arıyoruz bütçemiz 16k su tesisatçısi olduğumuz için telefon sağlam olsun hani kaliteli bilindik markalardan olsun babam oyun oynamaz 😁 fotoğraf video çeker işimizden dolayı ve de geri kalan vaktini sosyal medyada YouTube'da Facebook Instagram da geçirir ve de son olarak...
  9. E

Babam için cidden sağlam telefon önerisi

Arkadaşlar selam benim babam su tesisatçısı bende yanındaki çırağıyım :) neyse benim babama her sene telefon alınırdı çok düşürürdü direk anakarttan telefon nanay olurdu ama son 6 yıldır CAT S60 kullanıyor kaç sefer düşürdü hala taş gibi maşallah ama haliyle telefon bitti yani halan kullanıyor...
  10. E

Yardım Termal kameralı sağlam telefon önerisi

Arkadaşlar selamün aleyküm babam şu an çat S60 kullanıyor ve bu telefonu alalı 4 yıl oldu baya badireler atlattı ve artık çok çabuk ısınmaya ve pil tüketmeye başladı artık telefonu emekli edelim dedik ama yeni telefon için şöyle 2 şartımız var 1.si termal kamerası olcak işimizden dolayı 2.ise...
  11. E

Max 10k telefon önerisi

Yd de olsa daha iyi arkadaşlar son zamlardan sonra çok kötü ozellikteki telefonlara haddinden fazla veriyoruz yd olsa daha iyi olur ama ımeı kayıt ücreti düşük olan bir telefon olsa daha iyi olur. Ama 8.5 9k ağırlıklı olsun arkadaşlar 10k ya gerçekden çok zor çıkarım. Yada 2. El Apple olurmu
Top Bottom