Arama sonuçları: *

1. T

Gündelik kullanımda kasmayacak telefon önerisi

Arkadaşlar telefonumu değiştirmeye karar verdim ve 2. el bir telefon bakıyorum. Fakat şu an Polonya da olduğum için bütçe söyleyemem. Fakat ucuz olması gerekiyor. Aradığım özelliklere göre ucuz ama iyi telefonları söylerseniz kendim bakabilirim. Her şeyden önce gündelik kullanımda kasmasını...
  2. T

Huawei P20 Lite vs General Mobile GM21

Arkadaşlar şu an Huawei P20 Lite kullanıyorum. Telefonu 2.elden almıştım ve 2-3 yıllık. Annemde ise General Mobile GM21 var daha bir sene olmadı sanırım sıfır almıştık. Şu an P20 Lite aşırı kasıyor ve ısınıyor. Bende bu yüzden annemle konuşup telefonları değiştirmek istiyorum. Fakat Annemin...
  3. T

1000-1300TL 2.el telefon tavsiyesi

Arkadaşlar bir tanıdığıma 1000-1300TL arasında 2.el telefon arıyoruz. Benim aklımda Huawei P20Lite var. Ama bu fiyat bandında bundan daha iyileri var mı bilmiyorum. Telefonun tek şartı 64 GB ve üzeri hafızaya sahip olması. Tavsiye edebileceğiniz bir telefon var mı?
  4. T

Huawei p20 lite alınır mı

Arkadaşlar 2.el 1000TL'ye 3-4 ay garantili kutusu vs. olan sadece kılcal çizikleri olan bu telefonu buldum. Sizce bu fiyata bu telefon alınır mı? Alınmaz ise hangi telefonu önerirsiniz?
  5. T

2.el Huawei P Smart 2018 alınır mı

Arkadaşlar Letgo de 600TL ye bu telefonu buldum. Dış ekranı kırıkmış başka da sorunu yokmuş. Sizce bu telefon alınır mı?
  6. T

Lenovo A7010 vibe K4 ile GTX960 2 GB takas edilir mi?

Arkadaşlar GTX960 2 GB kartıma az önce böyle bir takas teklifi geldi. Telefondan hiç anlamam. Bu yüzden size sormak istedim. Hiçbir sorunu yok diyor ama bu modelin 2.el piyasası ne bilmiyorum. Sizce bu takas yapılabilir mi?
Top Bottom