Arama sonuçları: *

1. Mert_007

Samsung Üçe Katlanır Telefonunu Tanıttı

Siz bu telefon hakkında ne düşünüyorsunuz? Şahsen benim çok hoşuma gitmedi. Huawei'nin Mate XT modeli bence daha iyiydi. Her ne kadar patenti Samsungdan alsa da ister 1 2 3 ekran kullanabiliyoruz ama Samsungda sadece 1 ve 3 olarak kullanabiliyoruz. Birde ne kadar kullanırız bilmem ama Huawei de...
  2. Mert_007

Vivo X200 Ultra Kullanan Var Mı?

Kullanan varsa birkaç sorum olucak cevaplayabilirseniz çok mutlu olurum. 1. Hat kapanınca 4 ay çift telefonla mı geziyorsunuz? Gezdiğinize değiyor mu? 2. Ana kameranın 35mm olup dar olması bir sorun yaratıyor mu? Geniş açıyı kullanıp x200 pronun ana kamerasındaki gibi çekebiliyor muyuz? 3...
  3. Mert_007

Lansmanı Bile Yapılmamış Telefonun Kutusuna Nasıl Sahip Olabiliyorlar?

Bu ilandaki kutuları nasıl alabiliyorlar ya da bulabiliyorlar? Telefonun daha lansmanı yapılmadı 13 ekimde yapılcak ama bu adam x300 üde prosunuda almış ya da başka bir şey var...
  4. Mert_007

X200 Ultra Dxomark Skoru Açıklandı!

Sıralamada 2. Olmuş. Bence 1. Olmalıydı. Ama yinede çok iyi bir puan almış. Siz ne düşünüyorsunuz?
  5. Mert_007

Vivo x200 pro Nasıldır?

Özellikle kamera olarak memnun musunuz? Hoparlörü nasıl dışarda iyi çalıyor mu? Değer mi fiyatına? Bir sorunu ya da kafaniza takılan bir sorun bir hata var mı? Yazılımı nasıl? Bunları bile ya da tecrübe eden varsa yardımcı olabilir mi?
  6. Mert_007

Dxomark Skorları Yenilendi, Ne Düşünüyorsunuz?

Yeni skorlar bu şekilde. Siz ne düşünüyorsunuz böyle tam mı olmuş yoksa hala birkaç tanesi daha iyi yerleri hak ediyor mu? Bence 15 ultra ilk 3 e girmiş olmalıydı, 16 pro max in yerine. Sizin yorumlarınız nedir? (Haber gibi bi konu başlığı bulamadım telefon için eğer yanlışsa kusura bakmayın)
  7. Mert_007

Vivo X200 Pro Mu Yoksa Xiaomi 14 Ultra Mı?

Esas kullanım amacım kamera olcak ama yazılım depolama özellikler bakımından hangisi daha iyi olur? Altyapı vs. Olarakta önemli.
  8. Mert_007

Yurt Dışı Telefon Önerir Misiniz?

Server kaydı yapılabilen bir telefon önerir misiniz? Esas kullanım amacım kamera olucak. Bütçe 25-30k
  9. Mert_007

Yurt Dışı 25-30k Bütçeyle Kamerası İyi Telefon Önerir Misiniz?

Bu bütçede imei kaydı olan en iyi kameraya sahip telefon hangisidir?
  10. Mert_007

Yurt Dışı x100 Pro Mu Yoksa Xiaomi 14 Ultra Mı?

Esas kullanım amacım kamera olacak. Yurt dışı almayı düşünüyorum. Sarı sitede bazı x100 proların kaydı var onları almak mı daha mantıklı yoksa 14 ultra mı?
  11. Mert_007

Yurt Dışı Vivo x100 pro/ultra Mı yoksa Xiaomi 14 Ultra Mı?

Bu 3 telefondan hangisi seçmeliyim sizce? x100 ultra ya server kayıt atılıyor mu? Yurt dışı alacağım için server kaydı atılabilmesi önemli benim için yoksa x200 pro düşüyordum. Sizce hangisi daha iyi esas kullanım amacım kamera olucak.
  12. Mert_007

Yurt Dışı Xiaomi 14 Ultra Alınır Mı?

25-30k bütçeyle 14 ultra düşünüyorum server kaydı atılabilmesi şartıyla. Esas kullanım amacım kamera olacak siz hangi telefonları önerirsiniz 14 ultra iyi midir? Video çekerken ayarlanabilir diyaframın kullanılamaması beni biraz üzdü ve düşündürdü. Sinematik video sabit video gibi çekimlerde de...
  13. Mert_007

Vivo x200 pro yd almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım

Yd vivo x200 pro almayı düşünüyorum kamerası vs her şeyi cok hoşuma gitti ama server kaydı yapılamaması birazcık kafama takıldı ilerde 1-1.5 yıl içinde kayıt açılır mı hiç mi açılmaz birde Xiaomi 14 ultra da düşünüyorum yine yurt dışı ama onlardan server kayıt var ya fa yapılıyor sizce hangisi...
  14. Mert_007

Hangi telefonu seçmeliyim

Yd xiaomi 14 ultra ya da 14t pro yine yurt dışı s24ultra ya da tr kayıtlı s24fe hangisi en mantıklı seçim olur sizce kayıtlı almak mı yd almak mı?
  15. Mert_007

iphone 11 mi başka bir telefon mu?

iphon 11 in yerini tutabilcek ve 7-10 bin fiyat bandında olan bir telefon önerir misiniz?
Geri