Arama sonuçları: *

1. G

redmi note 13 pro alınır mı?

15k bütçem var kaskolu garantili note 13 pro alıcam 258gb sıfır alınır mı? oyun oynamıyorum çok sosyal medya için 8gb ram var başka öneriniz varmı
  2. G

Sıfır android telefon almakmı yoksa iphone se 2020 almakmı

Arkadaşlar lütfen yol gösterin çok arada kaldım sadece sosyal medyada geziniceğim ara sıra clash of clans oynarım en fazla oda yarım saat falan kutulu faturalı kasaında hiçbir çizik yok değişeni yok tüm aksamları çalışan bir telefon buldum ikinci el se 2020 7500tl pi %76 onu almakmı daha iyi...
  3. G

7500tl iphone se 2020 alınır mı? veya sıfır android dahamı mantıklı

arkadaşlar 7500 liram var temiz kutulu faturalı pil 76 her aksamı çalışıyor kontrol ettim kasasında çizik vs yok iphone se 2020 buldum telefoncu bir şey olursa bana getir yaparım dedi ikinci el 7500a iphone se 2020 almakmı yoksa sıfır android almakmı fakat üstüne para koymam gerekecek a34 falan...
  4. G

7-8k ile 2.el iphone se2020 almakmı yoksa 0 android telefonmu daha mantıklıdır ?

Telefon almayı düşünüyorum çok oyun vs oynamıyorum telefonda Max Clash of Clans oynarım 15-20 dk oda sıfır 7-8 k ya Android almakmı daha mantıklı yoksa tanıdık bir telefoncudan 2. el iyi durumda SE 2020 almakmı daha iyidir iPhone fan boylar yazmasın. gerçek sonuçları bilmek istiyorum en az 2-3...
Top Bottom