Arama sonuçları: *

1. C

İphone 12 pro VS İphone 13

Arkadaşlar selam karar veremedim bir el atın bu telefonların hangisini alayım İphone 12 Pro YD / 24.488,94TL 256 Gb Çift Sim İphone 13 YD / 25.751,25TL 128 Gb ( 512 Gb seçeneğim de var fakat tek sim ) Çift Sim Dışarıdan bir alıcı gözle baktığım zaman 12 pronun 3 kameralı olması dikkat çekse...
  2. C

İphone 12 pro max mi İphone 11 pro max mi

Arkadaşlar bu iki telefon arasında kaldım daha doğrusu bütçe bunlara el veriyor İphone 12 pro max 25.000 İphone 11 pro max 17.000 iphone 12 yi 22.000 e kapatabilirim 2. el temiz sıkıntısız ( her iki telefonda temiz )
  3. C

Şu dönemde telefon alınır mı ?

Arkadaşlar herkese merhaba sizce şuan telefon alınır mı yoksa biraz daha beklemek daha iyi mi olur özellikle İphone almak istiyorum (neden iphone diye sormayın lütfen) şu ötv indirimlerini beklesek mi ne zaman olacağı da belli değil.
  4. C

iPhone 11 / iPhone Xr / iPhone Xs / iPhone X hangisi alınır / daha iyi

iPhone 11 / iPhone Xr / iPhone Xs / iPhone X Çok fazla bütçem yok bundan ötürü 11 in üstüne çıkamıyorum ve ayrıca 2. el alacağım. Lütfen " o fiyata daha uygun telefonlar var " demeyin 5 yıldır Huawei p smart 2018 kullanıyorum artık değiştirmek istiyorum ve eskiden kullanmış olduğum ıos a tekrar...
Geri