Arama sonuçları: *

1. ca.s

Bu İki Telefon Arasından Hangisi?

Samsung Galaxy S24 FE ile Poxo X6 Pro arasından sizce hangisi? Aralarında neredeyse 9 Bin TL fiyat farkı var. Özellikler olarak neredeyse denkler. Birbirlerine üstün yanları da var. Özellikle Poco X6 Pro kullanan arkadaşlar, deneyimleriniz nasıl şu ana kadar? Arayüzde donma, kasma veya...
  2. ca.s

Ekran Değişimi mi Yeni Telefon mu?

Eski telefonumun (neredeyse 6 senelik) ekranında ve dokunmatiğinde mürekkep akması sonucu bozulmalar oldu. Dün dokunmatiği çalışıyor bugün belli bölgelerde çalışmıyor bu da kullanmayı etkiliyor. Ayrıca hafızası az olduğu ve yavaş olduğu için de günümüz uygulamaları ile kullanmak biraz etkiliyor...
  3. ca.s

Öneri 7000 TL Telefon Önerisi

Öncelik RAM ve depolama performansı olacak. Depolama performansından kastım hızdır. Birçok uygulamayı aynı anda kullanırım, arka planda çok uygulama çalıştırırım. Hiçbirinin kaybolmaması gerekir. Onun için RAM performansı iyi olan bir telefon olmasını istiyorum. 8 GB RAM olup da 3-5 uygulamayı...
  4. ca.s

Öneri Minimum UFS 2.0 Destekli Telefon Önerisi

Uygulamalar arasında seri geçiş yapabileceğim, dosya aktarımı hızlı olan minimum UFS 2.0 destekli ve minimum 6GB RAM'i olup çok da eski olmayan telefon önerilerinizi bekliyorum. Sıfır olmasına gerek yok, eli yüzü temiz yenilenmiş veya outlet de olur.
Geri