Arama sonuçları: *

1. Armanc

Öneri 8K bütçe ile Note 10+ muadili arıyorum

Note 10+'ımdan sıkıldım bana bu telefondan gına geldi (Yine bootloop'a takıldı lanet şey) (çıktığı zamandan beri kullanıyorum) Fazla bütçem yok en fazla 7500 8k sınır. Not 10+ ile her alanda denk ve üstü olsun ikinci el olsa da olur ama hiçbir şekilde eksiği olmamalı (kablosuz şarj, ois kamera...
  2. Armanc

Öneri 8 Bin TL Altı 2.El Amiral Gemisi

6 Yıldır Samsung Note 10 Plus kullanıyorum ama telefonun artık cidden yavaşlamaya başladığını düşünüyorum ve tanıdık bir telefoncu telefonum için 5500 tl önerdi. Telefonum kozmetik olarak neredeyse kusursuz ve sadece kasada ve s pen de çizikler var. Üstüne 2k koyup yeni bir şey almak istiyorum...
  3. Armanc

Öneri 2. El Mi 11 Ultra alınır mı? Temiz bulabilecek?

Mi 11 Ultra ile 14K altında kamerası daha iyi olan bir telefon öneriniz var mıdır? 14K sınır İkinci el olsa da olur ama linkini falan verin bulana kafar canım çıkıyor Ve @şahin doğan @ThetaEpic hocam 2 gündür salmadım kusura bakmayın da ben kafaya taktım o telefona hangi ilde olursa olsun...
  4. Armanc

Öneri 14K Kamerası iyi Android Telefon

Öncelikle 14bin benim bütçem içi son sınır o yüzden en fazla 13 lerde olsa güzel olur. Telefonun gereksinimleri: -Minimum 12GB RAM -Minimum 256GB Depolama -Eski Flagshipler de önerilebilir -İkinci el de olabilir ama ben düzgün bir şey bulamıyorum ya çizik var ya ekran kırık yok kamera çalışmıyor...
  5. Armanc

Öneri 15k Amiral Gemisi Telefon (Eski de olur)

Öncelikli olarak seçeceğim marka Samsung olacaktır ve kameraya önem veriyorum. Aşırı eski bir şey olmadığı sürece sıkıntı yok. S20 Ultra almayı düşündüm ama 256GB versiyonu bütçeyi aşıyor sanırım. Şu an kaçak bir Note 10 Plus kullanıyorum ama onu kardeşime vereceğim. Yeni telefon aramamın...
  6. Armanc

Öneri Note 20 Ultra yı nerden almalıyım?

Getmobil mi Easycep mi? 6 yıldır Irak’tan aldığım Note 10+ telefonumun yerine imei kaydı olan bir telefon almak istiyorum ama şu anki telefonumdan daha alt bir model olmasını da istemiyorum. Yeni S Ultralar çok pahalı olduğundan Note 20 Ultra almaya karar verdim ama nereden en ucuza ve mümkünse...
Geri