Arama sonuçları: *

1. ozomona

Oneplus 8 Pro Vs Mi 10T Pro?

yarın telefon alacağım bu iki cihaz arasında kaldım 8 pro 12-256 yurtdışı kapanmaz kayıtlı mi 10t pro ise 8-128 yurtiçi fiyat olarak mi 10t pro 1k daha fazla hangi cihazı önerirsiniz?
  2. ozomona

15K Telefon Önerisi?

Arkadaşa 0 telefon alacağız bu fiyat bandında sağlam cihaz önerebilir misiniz??
  3. ozomona

10.000₺ Telefon Önerisi?

2. Elde bu fiyata telefon önerisi yaparmısınız
  4. ozomona

İphone 8 Vs Samsung A34?

Günümüzde iki telefondan hangisi alınır sizce birkaç güne telefonumu yenilemeyi düşünüyorum bütçem 9.000 e kadar
  5. ozomona

İphone X Alınır Mı???

şuanda iphone 6 kullanıyorum 10k civarına iphone x alınır mı?? x serisi kullanan varsa yorum yapabilirmi
  6. ozomona

Samsung S23 Alınır mı?

yakın zamanda telefonumu yükseltmeyi düşünüyorum s23 nasıldır kullanan varsa yorumlarını paylaşabilirmi? https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s23-128-gb-fiyati,260743291.html
  7. ozomona

2000₺ Telefon Önerisi

biliyorum bütçe az ama bu fiyata ikinci el önerdiğiniz telefon varmı sadece konuşma insta ve whatsapp için kullanılacak s7 edge veya iphone 6s önerir misiniz?
  8. ozomona

Öneri 3500₺ İkinci El Telefon Önerisi

mevcut telefonumu satıp monitörümü yeniledim ve 3500 civarı bütçem kaldı bu fiyata alabileceğim en iyi telefon nedir (samsung s9 ve iphone 6,7 düşünüyorum)
Geri