Arama sonuçları: *

1. xthepatates

Yardım Androidden iphoneye geçerken nelere dikkat etmeliyim?

Az sonra iphone 13 pro max almaya gideceğim. Yurt dışı 128gb 23040tl. Şuanki telefonumdaki medya dosyalarını bilgisayara yedekledim fakat whatsapp mesajları, normal mesajlar, google play ilerlemeleri vb. Bunlar için ne yapmam gerekli. Ve ilk kez iphone kullanacağım için bilmiyorum. Aldıktan...
  2. xthepatates

Yardım iphone 14 pro 21.000tl almalımıyım?

Merhaba, şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim. iphone 14 pro derin mor 128gb pil 96 Telefoncudan alacağım ve 18200tl + şuanda kullanmakta olduğum oppo reno 2z yi vereceğim. Fakat sorun şu ki, adam ekranın serviste orjinalle değiştiğini söylüyor. Herhangi bir evrak varmı dediğimde...
  3. xthepatates

Yardım İphone 14 17000tl alınır mı??

iphone 14 tamamen hatasız 2. El. Tamir açılma yok. Kutusu var. 1. Sim 4 ay kullanılmış 2. Sim aktif edilmemiş. Pil: 88 Sizce almalımıyım?
  4. xthepatates

Yardım iphone 14 pro max 256gb 2. El alınır mı?

Bu hafta telefon alcam ve bütçem düşük. İphone 14 pro max 256 gb çift sim yurt dışı bir telefon ilanı buldum. Pil 98 ve arka cam bayağı kırık. Telefonun çerçeveleride dahil olmak üzere başka nokta hata yok. Tamir görmemiş açılmamış ve yanında orjinal apple kılıf ile 20.000tl. Arkadaş pazarlık...
  5. xthepatates

Yardım Yurtdışı iphone alınır mı?? Alınırsa sorun yaratırmı?

Şuanda telefonum bana yetersiz geliyor ve aşırı derecede donuyor. Bulunduğum şehirde yd iphone 12 pro max 19000tl yd iphone 13 18750tl ikiside 128gb. Bunlardan birini satın alırsam yıllık 4 ayı android telefonla wifi üzerinden şebeke araması yapmayı düşünüyorum fakat bu olay androidde varmı...
  6. xthepatates

30000TL içerik üretimi için telefon önerisi.

Youtubede global teknoloji inceleme kanalı açmak istiyorum. En önemli unsur benim için kamera ve depolama. İphone 12 almayı düşünüyorum. Bu fiyat bandına daha iyi önerileriniz varmıdır?
Top Bottom