Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Öneri Yurtdışı iphone 12 pro alınır mı??

Merhaba iphone 15 cihazımı maddi neden dolayısıyla satmıştım ve onun yerine oppo a60 aldım 12bin TL'ye (pişmanım biliyorum demenize gerek yok) şimdi annemin telefonu nerdeyse 4uncu yılını tamamlayacak benimde şuan elimde 15k para var biraz bakınırken ikinci el yd 12 pro 128gb gördüm çift nano...
  2. ardaakahs

Xiaomi 11T 5G alınır mı??

Bugün Yurtdışı iphone 15 cihazımı 25000tlye satıyorum (Yurtdışı almayın pişmanlıktır :D) telefona fazla parada vermek istemiyorum xiaominin bu telefonunu buldum sizce nasıl alınır mı? veya öneriniz varmıdır? https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-11t/specs/?skupanel=1&gid=4214200024
  3. ardaakahs

Öneri 25000TL Telefon önerisi

YD iphone 15imi yarın 25000e satacam telefon lazım olacak öneriniz varmıdır? yüksek fiyatlı düşük fiyatlı farketmez veya ikinci elde iphone 12 veya sıfır 11 alınır mı??
  4. ardaakahs

IOS Yurtdışı kapalı kutu iPhone toplama cihaz olabilirmi?

Sorum başlıktaki gibi bir arkadaşımın abisi 15 serisi altı 100de 100 toplama cihaz diyor kapalı kutu olmasına rağmen bu durumun 15 serisinde olmadığını söylüyor acaba bunu nasıl anlayabilirim kapalı kutu iPhone 13 pro almak istiyordum
  5. ardaakahs

IOS Yurtdışı kapalı kutu iphone toplama olup olmadığını nasıl anlarım?

A3104 Numaralı iphone 15 pro alacağım fakat birkaç telefoncu arkadaşın dediğine göre 15 pro max altı toplama cihaz olduğunu söylüyor bir farklı arkadaşta 14 altı o şekilde olduğunu söylüyor bunu nasıl anlayabilirim bilginiz varsa yazarmısınız.
  6. ardaakahs

Hangi telefonu almalıyım?

Yenilenmiş olarak iphone 13 var aklımda onun dışında 0 olarakta s23 ve iphone 12 var sizce hangisini almalıyım? max bütçe: 30000
  7. ardaakahs

İphone x alınır mı??

Merhaba şimdiye kadar 3 defa Android telefon değiştirdim güncel olarak kullandığım telefon Redmi 10 2022 fakat artık kasmaya başladı Android'den sıkıldığım için IPhone'ye geçmek istiyorum. yenilenmiş iPhone XR 128 GB b kalite 13000TL'ye alınır mı? Veya 16000TL'ye iPhone 11 64 GB alınır mı...
Top Bottom