Arama sonuçları: *

1. Deniz....

Android POCO F4 hakkında sorularım var

Sorularım şunlar Kaç saat ekran süresi veriyor ? Çift hoparlör performansı nasıl? Güneş altında parlaklığı yeterli mi? 6GB ram modülü internette gezinirken bir problem çıkarıyor mu? X3 pro gibi kronik sorunları var mı? İşlemci yük altında iken sıcaklığı düşürmek için parlaklık kısma veya...
  2. Deniz....

Yardım S20 FE Snapdragon 865 (4G)

Başlıktaki cihazın detaylı özelliklerini nerede bulabilirim (en doğru şekilde). Epey de ekran parlaklığı vs belirtilmemiş kimi sitede sadece hdr kiminde HDR10+ gösteriyor,bu telefonun özelliklerini tam ve doğru şekilde hangi sitede bulurum?
  3. Deniz....

Yenilenmiş/Yurtdışı/Yurtiçi Telefon

Yaklaşık 10k civarı bütçem var, yenilenmiş telefon kategorisinde 12 taksit olduğu için haliyle bütçemi de arttırabilirim.Mart 2023 gibi iPhone 11 alacaktım ama laptop aldığım için ertelemek zorunda kaldım.Sonradan iPhone a gelen ardı arkası kesilmez zamlar ile artık sıfır iPhone alamaz hale...
  4. Deniz....

Hangi telefonu almalıyım?

Telefon alıcağım şuan araştırma sürecindeyim ve çok kararsızım. Xiaomi, Samsung,Honor,Realme vb. bir sürü telefon var birinin ekranı birinin kamerası birinin işlemcisi başka birinin ise hızlı şarjı iyi. Kullandığım uygulamalar Netflix YouTube Wild Rift İnstagram 120hz amoled(veya üstü) ekran...
  5. Deniz....

Öneri Telefon önerisi 10 k

Bu bütçe ile alabileceğim en f/p telefon nedir? 120hz Amoled HDR/HDR10 Güçlü işlemci 1000 nit ve üstü parlaklık NFC Yukarıdaki özellikler mutlaka Bütçe 1k-2k artabilir .Sadece wild rift oynuyorum sabit 60fps yeterli olucaktır.
  6. Deniz....

Redmi note 12 pro 5G wild rift 120fps mi

Yukarıdaki cihaz wild rift te kaç FPS verir antutu v9:426.700p 120 FPS acarmi ?
  7. Deniz....

Öneri 5.000₺ telefon önerisi

Şuan redmi note 7 kullanıyorum kasma-donma ,kapanma, ısınma (film izlerken bile ısınıyor), şarjı 3 saat falan gidiyor. Yeni telefona geçmeyi düşünüyorum fakat şuan bütçem sınırlı en fazla 5 bin TL verebilirim alım satımı kolay olan bir cihaz olsun çünkü,6-7 ay sonra satıp yeni bir cihaza geçeceğim
  8. Deniz....

10-15k telefon öneri

Yurt dışı için 10k Yurtiçi için 15k Oyun oynamıyorum,daha çok film dizi YouTube Instagram falan. 120h, amoled veya daha iyi ekran,net fotoğraf çeken,hızlı şarj,orta seviyelerde işlemci olması yeterli,6.3 inç üstü ekran,dobly vision özellikli ekran olursa daha iyi olur.
  9. Deniz....

GÜNCEL TELEFON ÖNERİ

15-20 bin bütçe ile f/p telefon önerisi Aradığım özellikler •Min. Amoled ekran •Yüksek ekran parlaklığı (güneş ışığında sorun çıkarmayacak) •5G •120hz • +3 yıl Güncelleme ömrü •Mümkünse 2k(QHD) ekran , FHD de olabilir •Kamerası üzmesin yeter •Hızlı şarj • +6.5 inç ekran IMEI atması kolay bir...
Top Bottom