Arama sonuçları: *

1. yakha

Iphone 17 alınır mı?? sorunu varmı?

s23 ultradan geçeceğim alınır mı? ve sorunu varmı?
  2. yakha

S23 ultra ve 13 pro takas edilirmi?

arkadaşlar benim cihaz s23 ultra kutu fatura var diğer cihaz 13 pro kutu fatura yok pil yeni değişmiş takas yapılır mı?? satarken hangisi daha pahalıya gider?
  3. yakha

30k ya alınacak ikinci el telefonlar

arkadaşlar 30k küsüre ikinci el almak istiyorum aynı fiyata daha iyi cihaz almak için ikinci el alacağım. s23 ultra 2 ay garantili 31k ya ve s24 plus 15 ay garantili 30k ya buldum sizce hangisi? önerilenizide yazarsanız sevinirim.
  4. yakha

Sahibinden.com yepy ye telefon satılırmı?

Arkadaşlar cihazımın durumunu girdim ve 24.940teklif verdiler bende o civarlara satıyordum zaten güvenilir mi?? Sorunsuz satarmıyım?
  5. yakha

S23 ultra HALA alınır mı??

Arkadaşlar s23 ultra 2025 yılında alınır mı?? S24 plus yerine tercih edilirmi?
  6. yakha

S23 ultra vs s24 plus hangisi alınır? artıları eksileri ve sonuç

arkadaşlar fiyatları aynıymış gibi düşünüp cevap verirseniz sevinirim. önemli olan sorularım: s23 ultra için kavisli ekranda daha çok kırılma olasılığı varmı? telefonun kendisi sağlammı genel olarak? 7 yıl güncellemesi yok ama 4-5 yıl götürürmü? şarjı nasıl gidiyor? keskşin köşeler çok...
  7. yakha

S23 ultra vs s24 plus

Arkadaşlar aynı fiyat olduklarını düşünün hangisi alınır ikinci el?
  8. yakha

S24 vs yurt dışı 15 Pro

Arkadaşlar hangisi daha iyi olur iPhone 13 ten geçeceğim.
  9. yakha

Iphone 13 ten s24 fe-s22 ultra-s24 e geçilirmi?

arkadaşlar sizce geçilirmi? veya bunlardan hgiçbirini almayıp yurtdışı 15 pro alabilirim hangisi sizce?
  10. yakha

iphone 12 ikinci el vs iphone 13 sıfır?

iphone 12 128gb ikinci el 24k. iphone 13 128gb sıfır 38.799tl sizce hangisi?
  11. yakha

iphone 12 vs iphone 13

arkadaslar ikisi arasından hangisi? 12 alırsam ikinci el temiz alacağım sıfırı 30k 128 gb olanı annem onu alacağıma sıfır 13 alırım diyor sizce hangisi?
  12. yakha

Telefonum ne kadar eder?

Arkadaşlar kutu fatura var şarj var cihazımın tek kusura ekranda hafif amoled yanığı olması çok az belli oluyor. ne kadar eder? (Mi 11t pro)
  13. yakha

Samsung galaxy s23 fe 18350tl ye alınır mı??

arkdaşlar sarı sitede buldum 10 günlük cihaz şarj kablosu dahi açılmamış jelatini üstünde fiyat başlıktaki gibi mint yeşili renginde telefonla ilgili olumsuz yorumlar gördüm sizce bu fiyata alınır mı? daha iyi cihazlar varmıdır bu fiyata s23 e bende baktım fakat arada 10k fiyat farkı var ve ben...
  14. yakha

s23 fe 128gb 18350tl ye alınır mı??

arkadaşlar bir tane cihaz almayı düşünüyordum s23 fe buldum 128gb kutusu faturası var 10 günlük şarj kablosu açılmamış kenardaki jelatin duruyordu fotoğrafta daha mint yeşili rengi sizce alınır mı? fiyat başlıktaki gibi exynos 2200 işlemci iyi midir? 8 gen 1 de ısınma ve pil tüketimi sorunu vardı...
  15. yakha

S22 mi alınır s23 fe mi?

arkadaşlar sarı sitede 10 günlük 128gb s23 fe buldum turkuaz renk fiyatı 18350 dedi adam pazarlık yok demesine rağmen birde 12 ay garantisi olan s22 buldum onunda kutusu faturası aksesuarları var yeşil renkte fiyatıda 18k yaptı adam sizce arlarından hangisi alınır?
  16. yakha

S23 Fe 128gb alınır mı??

arkadaşlar sarı sitede 10 günlük 128gb s23 fe buldum fiyatı 18500 normalde pazarlık yoktu fakat 150 daha almam dedei konumuda çok yakın aynı semtteyiz şarj kablosu açılmamış daha sizce alınır mı? bu fiyata daha iyisi var işlemci performansı kamera ekran tasarım batarya nasıl?
  17. yakha

İphone 11 128gb vs s23 fe 128gb

Arkadaşlar 2 cihaz arasında kaldım. ikiside 128 GB olacak ve kutulu faturalı olacak ikinci el aldığımdan bulduğum cihazlarda tek S23 FE de garanti var (10 günlük telefon) sizce aralarından hangisi alınır fiyatlarda şu şekilde iPhone 11 - 16000TL. S23 FE - 18500TL.
  18. yakha

Sıfır iphone 11 128gb alınır mı??

arkadaşlar sıfır alırmsa bütçem bu kadar sizce iyi midir? önceden iphone kullanan biriyim kullanmada sorun yaşamam ve 128 gb alacağımdan yetetr çünkü önceki cihazım 64 gb idi sizce alınır mı? uzun süre kullanacağım satmak için almıyorum
  19. yakha

9 ay garanti için 1k fazla vermeye değermi

arkadaşlar iki tane s20 fe araasında kaldım birinin 1 ay garantisi var birinin 9 ay iki cihazda snapdragonlu 256gb 1 ay garantisi lacivert renk diğeri beyaz renk sizce hangsi alınır 1 ay garantili olan 9500tl 9 ay olan 10500tl?
  20. yakha

bu iki cihazdan hangisi alınır?

arkdaşlar note 20 ultra ve s20 fearasında kaldım fakat bildiğiniz üzere fiyatları aynı değil çünkü note 20 ultranın ekranı kırık ve galiba iç ekranında sorun var yarım parlaklıkta ve karanlık ekranlarda ekran yeşil gibi oluyor ama fulleyince parlaklığı düzeliyor birde tlefonu kapatıp always on...
Geri