Arama sonuçları: *

1. Ğ Fedaisi

Poco X7 Pro Iron Man versiyonunu nasıl buldunuz?

Nasıl buldunuz bence 4 bin TL daha fazla vermek değmez, Yd hali makul fiyata alınabilir, düşünceleriniz neler bu konu hakkında?
  2. Ğ Fedaisi

Samsung S20 FE bu fiyata koyulur mu?

10.5 a koydum şuan piyasaya baktımda piyasa çok dalgalı acaba çok mu pahalı? (256GB TR Cihazı kutulu herseyi yanında)
  3. Ğ Fedaisi

Samsung S21 FE vs Redmi Note 13 Pro+

Sizce parasına göre hangisi? (Redmi YD, Samsung TR olacak)
  4. Ğ Fedaisi

Xiaomi 11T YD hangi cihaz ile takas edilir?

Benim cihazım 11T 5G 128GB YD kayıtlı fakat cihaz çok bug a giriyor MIUI eski olduğu için (güncelleme yaparsam IMEI gidebilir) telefon çok hantal ekranda karıncalanma oluyor,bazen ekran dokunmatik kilitleniyor telefonu güç+ses artırma ile düzeltiyorum,onun dışında ekran kullanıma engel olmayan...
  5. Ğ Fedaisi

Xiaomi 11T 5G kaça satılır?

2 haftadır 7200 e ilanda ama sadece bir kişi almak istedi oda 6 bine 6.5 a vermeyi düşünüyorum o kişiye sizce 6.5 a verilir mi? Telefon Yd kayıtlı 128GB,67W jarj aleti var, kusuru ise ekranda küçük bir çizik ve kasada çizikler var.
  6. Ğ Fedaisi

YD iPhone 11'in piyasası var mı?

Tek amacım satıp kendime 2. El PC toplamak Xiaomi kaç gün oldu yazan bile yok Asıl sorum şu: YD kayıtsız sadece bataryası değişmiş yaani Pil 100 herşeyi aktif 4 ay kullanıma açık diyor fiyat 9 bin takas edebilirsem edeceğim depolaması 64GB buarada.
  7. Ğ Fedaisi

Mi 11T ile iPhone X takas edilir mi?

Mi 11T benim cihaz, cihazın ekranında 1 tane ve kasada çizikler var YD kayıtlı cihaz, Karşı tarafın cihazı da iPhone X 64GB Tr cihazı sadece bataryası değişmiş oda Turkcell bayisinde değiştirmiş Face ID aktif True ton'u sordumda True tone nedir bilmiyorum dedi ama ekran değişmediği için oda...
  8. Ğ Fedaisi

Xiaomi Mi 11T Hyperos alıyor mu?

YD Mi 11T alacağım telefon YD eğer Hyperos güncellemesi Mi 11T ye de geldiyse ona göre telefonu sıfırlayıp güncelleme yaptıktan sonra tekrar kayıt yaptıracağım.
  9. Ğ Fedaisi

Redmi Note 11 Pro 4000 TL'ye verilir mi?

Cihaz Yurt dışı Direnç kayıtlı güncelleme alıyor 128GB 8GB Ram li ve 4.5G modelidir sadece ekranda bı kaç kılcal çizik (dokunmatiğe engel değil) ve çekimlere etki etmeyen kamera camında küçük çizik var lensin önünde değil. 1 aydır ilanda 5500 alan olmadı şimdi birisi 4000 e alacak var vermeye...
  10. Ğ Fedaisi

Tecno Spark 10 Pro ile Samsung S10e ye takasa girilir mi?

Benim Cihaz Tecno Spark 10 Pro 256GB 1.5 yıl garantisi kaldı telefonun üstünde de biraz çatlak var zar zor satamadım S10 e nin piyasası var mıdır?
  11. Ğ Fedaisi

Redmi Note 11 Pro 4500 TL ye satılır mı?

Cihaz Yurt dışı Direnç kayıtlı güncelleme alıyor 128GB 8GB Ram li ve 4.5G modelidir sadece ekranda bı kaç kılcal çizik (dokunmatiğe engel değil) ve çekimlere etki etmeyen kamera camında küçük çizik var lensin önünde değil. 1 aydır ilanda 5500 alan olmadı şimdi birisi 4500 e alacak vermeye değer mi?
  12. Ğ Fedaisi

Redmi Note 11 Pro bu fiyata satılır mı?

Cihaz 128gb Yd Direnç kayıtlı güncelleme alıyor 4500 vermek mantıklı mı? 1 aydır ilanda hala satamadım piyasa durgun (Ekranda bı kaç kılcal çizik var dokunmatik de sıkıntı yok bide kamera camında çizik var lensin önünde olmadığı için fotoğraf çekimlerine asla etki etmiyor.)
  13. Ğ Fedaisi

Samsung S9 vs Redmi Note 8 Pro

Oyun için hangisi gider bende Redmi Note 11 Pro var oyun bakımından memnun kalmadım onun için satıp 4000 fiyat civarı telefon almayı düşünüyorum (üste 1000 lira kalacak şekilde) sizce hangisi almalı? Ve birde S9'da işlemci değişiklik gösterirse pubg'de 60 FPS'in aşağısına düşme olayı olur...
  14. Ğ Fedaisi

Tecno Spark 10 Pro'yu bu fiyata satmak mantıklı mı?

2-3 aydır ilanda bi türlü satamadım, maks. 3-4 teklif gelmişti vermediğimede pişman oldum şimdi bi tane müşteri 5000 e bırak alayım diyor konumuda yakın sizce 5000 e satmam mantıklı mı? Cihaz:Tecno Spark 10 Pro 256GB Depolama 8+8GB Ram 2 yıl garantili (2-3 ay önce sıfır aldım)
Top Bottom