Arama sonuçları: *

1. xSparkua.

aynett teknoloji güvenilir mi iphone icin

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-iphone-15-pro-128-gb-siyah-titanyum-fiyati,282741215.html telefon icin en uygun aynetteknoljiyi gösteriyo daha önce hic duymadım alısveris yapan varsa
  2. xSparkua.

13 Pro max ne kadara satabilirim

13 PM 128 gb %100 pil yüzdesi var tam 3 aylık ürün satışa koyucam hiç bir çiziği kırığı yok kutu fatura garanti tam ederi nedir 2.el telefon piyasasından anlayan varsa
  3. xSparkua.

Yurt Dışı İphone alınır mı ?

Şu an türkcell den alınma iphone 11 var telefoncu 11k teklif etti fakat ben 12 den satmayı düsünüyorm ve aynı telefoncu kapalı kutu iphone 13 pro satıyoruz 22k ya fakat ürün yurtdışı uluslar arası garantili diyor fakat o hiç bir işe yaramıyor yani kısacası sizce yurt dışı iphone alınır mı
  4. xSparkua.

İphone 13 pro uluslar arası garanti nedir ?

Arkadaslar 13 pro ya gecmeyi düsünüyorum 2.el ilanların hepsinde 1 yıl uluslar arası garanti var v.b yazmıslar örnek ilan https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-13-pro-max-kapali-kutu-1044083772/detay iphone da uluslar arası garanti yok diye biliyorm...
  5. xSparkua.

İphone 11 ne kadara satabilirim

64GB %94 pil yüzdesi var 12 ay garantisi kaldı kutusu faturası garantisi tam iphone 14 cıkıcak diye satmak istiyorum ederi ne kadar eder turkcell den aldım 2.el den pek anlamıyorumda
  6. xSparkua.

İphone 11 den 12 pro geçilir mi

Geçenlerde post açmıştım ip 11 ne kadar eder diye bugün telefoncuları ziyaret ettim ve 8500 den satın alıyorlar üstüne 3800 koyarsam iphone 12 pro veriyorlar %97 pil yüzdesi yurt dışı kayıtlı alınır mı satarsam bütçe 12.2k
  7. xSparkua.

İphone 11 ne kadara satabilirim ?

64 GB 19 ay garantisi var %99 pil yüzdesi var bunu ne kadara satabilirim acaba pek 2.elden anlamıyorum kfg tam çizik kırık hiç bise yok
  8. xSparkua.

İphone almaya değer mi ? benim açımdan

Yaşım yetmediği için abimin üzerine pasaj üzerinden iphone 11 alacağım fakat 24 ay boyunca her ay 350 tl gibi bir para sizce değer mi oyundan kazandığım paralarla ödeyeceğim 2 yıl boyunca bi yandan 2 yıl çok fazla ama bi yandan 3-4 yıl en az kullanıcağım bir telefon
  9. xSparkua.

Hediye gelen en minik nokia ?

Annemden böyle bir telefon hediye geldi :D böyle minik bir nokia var mı çok tatlı 2 tane sim kart takılıyor
Top Bottom