Arama sonuçları: *

1. R

11 bin tl ye android telefon önerisi

Merhaba 11 bin tl ye sıfır ikinci el farketmez yurtiçi olmalı öncelikler Kamera Orta düzey oyun oynatması 3/4 sene idare etmesi
  2. R

12.000 tl ye telefon önerisi

Merhaba 12k ya kamerası iyi olan pubg 60 fps + veren (pubg nerdeyse hiç oynamayacağım)uzun süre beni götürebilecek telefon önerisi yaparmısınız ikinci el sıfır yd farketmez
  3. R

4500 tl telefon önerisi

4500 tl ye ikinci el telefon önerisi yaparmısınız hiç oyun oynamayacak sadece arama whatsap vb işler için
  4. R

S21 mi iPhone 11 mi se 2020 mi

Merhaba başlıkta belirttiğim gibi hangi cihazı önerirsiniz s21 yd kayıtlı 8/128 11 yurtiçi face ıd bozuk ekran pil değişmiş 64 gb se2 sorunsuz sıkıntısız 64 gb instagram sosyal medya kullanmıyorum video izlerim oyun oynarım çok ağır değil kamera kullanırım bu kadar ne önerirsiniz kullananlarda...
  5. R

12.500k telefon önerisi

Merhaba başlıkta yazdığım gibi 12.500 tl ye telefon önerisi yaparmısınız ben birkaç cihaz buldum 12t poco x6 pro 12/512 iPhone 12 yd s22 s21/fe hepsi ikinci el ayrıca kapalı kutu 11 ve xs max 12 kesin değil alamayabilirim o yüzden 12 yi değerlendirmeden bir öneri yaparmısınız kamera iyi olması...
  6. R

2024 yılında xs max alınır mı?

Öncelikle merhaba 2024 yılında xs max alınır mı? şuan iphone 6 kullanıyorum ve 7 sene oldu artık cihazı değiştirmek istiyorum öncelik olarak ekran kamera iyi olması lazım üst düzey pubg gibi oyunlar değil ama orta seviye oyunlar oynatacak bir telefon ihtiyacım var iphone alıştığım için iphone...
  7. R

iPhone 12 vs 11 pro max vs se3.nesil

Merhaba başlıktaki üç cihazdan birini almayı düşünüyorum aynı fiyattalar öncelikler 3/4 yıl idare etmesi kamerası iyi olması PUBG de 60 fps vermesi şarj önemli değil
  8. R

Redmi 12 pro 5g vs a34 5 g

Öncelikle merhaba 256 gb 12 pro 5g mi 128 gb a34 5 g sizce hangisi alınır artı ve eksi belirtirseniz sevinirim
  9. R

Se2 satılıp ne alınır

Öncelikle merhaba Pil sağlığı100%90 Hiç bir yerinde çiziği olmayan Hızlı şarj aleti olan 5 tane kılıfı olan Kutusu ve faturası olan Hiç bir değişmemiş se 2020 kaç tl eder product red 64 gb 2. Soru Bu cihaz satılıp ne alınır iphone almak istemiyorum bataryası kötü olmasın ekranı çok küçük...
Top Bottom