Arama sonuçları: *

1. Genesyss

0 iphone 15 vs 2. El 14 pro

Selam dostlar, cihazı yurt dışı alacağım ilk seçeneğim iPhone 15 düz diğer seçeneğim pil 88 iPhone 14 Pro hangisi daha mantıklı. İphone 14 pro kusursuz değişensiz Yılbaşına kadar açık 24k
  2. Genesyss

İphone 11 yurtdışı alınır mı?

Selam dostlar, bugün derste kuzenimin emektar 7 Plus'ı gaz bombası gibi duman çıkarıp şişerek hakkın rahmetine kavuştu. Cebinde 12.000₺ para var 8 ay kullanabiliyor son 4 ayda server kayıt yaptırıp sorunsuz kullanacak kapalı kutu alıyoruz. Fiyat 11.500₺ 64 GB modeli sizce alınır mı? Sadece bu...
  3. Genesyss

Yaptığım takas mantıklı mı?

Merhaba dostlar, yaptığım bir takas var sizce mantıklı mı değil mi fikirlerinizi almak istedim. Elimde Irak cihazı bir Redmi Note 10S vardı bir sitede iPhone SE 2020 cihaz ilanı gördüm ve takas teklifi yaptım kabul etti cihazda True Tone Touch ID falan her şey aktif pil 88 değişensiz yurt dışı...
  4. Genesyss

Redmi note 10s ile iPhone SE(2020) takaslanir mı

Merhaba daha önce açtığım konularda iPhone x ile takasım mantıklı olmadığını söylediler bana bugün bir siteden arkadaşla konuştuk ben de redmi note 10 s var onda da iPhone se 2020 model telefon var ikimizin cihazı da yurt dışı bunu vereceğim üstüne 800 lira da nakit para vereceğim sizce mantıklı mı
  5. Genesyss

Alınabilecek en mantıklı iPhone hangisi

Selam dostlar, bir iPhone alma fikri şu sıralar aklımda yoktu ama şu an bu aklıma gelmiyor değil bir iPhone alma düşüncem var. Oyun oynamam. Pil benim için en önemli kriter olabilir uzun saatler götürmesini isterim. 120Hz önemli degil. Kamera özel günlerde veya gezdiğim yerlerde çekerim oralarda...
  6. Genesyss

Redmi note 10s ile iPhone X takaslanir mi

Selam dostlar bende yurt dışı redmi note 10s var bir sitede arkadaşla konuştuk yd iPhone X 64gb ekran değişmiş yüz tanıma özelliği yok true tone yok üstüne 500 Türk lirası vereceğim takas mantıklı mi ios deneyimlemek istiyorum üst modele cikamam
  7. Genesyss

Yd redmi note 10s ile yd iPhone 8 takaslanir mi

Arkadaşa telefon değişmekten vazgeçmiştim ama bugün bir haber geldi ben de yurtdışı note 10 s var yurt dışı iPhone 8 64 GB pil 100 ile baş başa takaslanır mı
  8. Genesyss

Redmi note 10s ile iPhone 7 plus takaslanırmı

Selam dostlar bende note 10s var kafa kafaya takas edeceğiz cihazın pil 90
  9. Genesyss

iPhone 14 plus vs 14 pro

Merhaba dostlar, bir süre sonra telefon değiştireceğim aklımda olanlar iPhone 14 Pro veya 14 Plus benim için pil performansı çok önemli 60 Hz veya 120 Hz seçeneğinde yıllardır 60 Hz kullanıyorum benim için sorun teşkil etmiyor zaten 120Hz şarj yiyor kamera iyi olsun yeter öyle aman aman bir şey...
  10. Genesyss

Redmi note 10s den iPhone 8 e geçilir mi

Selam dostlar redmi note 10s kullanıyorum seneye iPhone 14 pro geçmeyi düşünüyorum seneye bu redmi nin piyasası çok düşecek param erimesin diye iPhone 8 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı
  11. Genesyss

Redmi note 10s den iPhone 7 plus a geçilir mi

Merhaba dostlar, Redmi Note 10S'im var bunu 4.000₺ satıp üstüne 1000₺ koyup 7 Plus'a geçilir mi?
Top Bottom