Arama sonuçları: *

1. Otobuscu06

Yardım En Güvenli iPhone 13 Nereden Alınır?

Arkadaşlar merhaba hepsiburadadan iphone 13 aldım bozuk çıktı bir daha hepsiburadadan almak istemiyorum nereden alabilirim?
  2. Otobuscu06

Yardım 1.5 Yıllık Telefon Değiştirilir mi ?

Arkadaşlar merhaba 1.5 senedir Redmi 12C kullanıyorum gram memnun değilim, Apple'a geçecegim iPhone 12 veya 13'e geçmek mantıklı olur mu ?
  3. Otobuscu06

IOS 6500₺ IPHONE SE 2020 128 GB TRH.O / G.O

https://www.hbbilisim.com.tr/yenilenmis-apple-iphone-se-2020-128gb-b-kalite arkadaşlar bu cihazı aldım sizce nasıl?
  4. Otobuscu06

IOS 7800₺ 128 GB IPHONE SE 2020 ALINIR MI? TR CİHAZI

Soru baslıkta arkadaşlar Pil sağlığı%80
  5. Otobuscu06

IOS Iphone 6S 16 gb Kaça gider

Arkadaşlar elimde eski bir iphone 6s 16 gb telefon var kaç liradan satmalıyım nakite çevirmek istiyorum pili servis rengi pembe herşeyi aktif ve orijinal sadece cihaz kaç tl eder? 1724334871 Up up up up up up up up up
  6. Otobuscu06

En ucuz İphone nerden nasıl alabilirim?

Arkadaşlar nereden alabilirim 11 veya xs Max bakıyorum
  7. Otobuscu06

IOS 15K BÜTÇE İLE İOS ÖNERİSİ

Arkadaşlar 15k bütçem var androidden kurtulmak istiyorum instagramda özellikle rezil gibi telefon Android. 15k bütçe ile ne almalıyım se 2.nesil bile olur. @şahin doğan 1724096287 Şu tarz olaylardan o kadar çok nefret ediyorum ki evdeki eski ip6s ile atıyorum bu tarz postları Allah belasını...
  8. Otobuscu06

Yardım Taksitli Telefon Önerisi

Arkadaşlar sadece taksit ile alabiliyorum, nereden almalıyım yenilenmiş telefon alınır mı en güvenilir yenilenmiş telefon satan yer neresidir? Bütçe 10-12k max
  9. Otobuscu06

Yardım Arkadaşlar Ucuz Yollu Bir Telefon Lazım Bu telefon alınır mı?

https://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/oppo/a52/oppo-a52-64-gb-siyah-15522/ arkadaşlar bu cihaz alınır mı 6 taksit ile alacağım 1723132140 Annem kullanacak (alo desin yeter bi de wp)
  10. Otobuscu06

Bu Sene IP 12 almak mı Seneye IP 15 Almak mı?

Sorum başlıkta arkadaşlar
  11. Otobuscu06

Yardım IPHONE 11 vs IPHONE XS MAX

Arkadaşlar sorum başlıkta 1 sene götürse yeter güncellemeyle işim yok instagram ve kamera performansı için istiyorum 2.el alacagım Android onermezseniz sevinirim
  12. Otobuscu06

Yardım Iphone XS MAX Alınır mı?

Arkadaşlar hepinize iyi geceler sorum baslıkta da görmüş olduğunuz üzere şu anda Iphone XS MAX almak mantıklı olur mu? 64 gb bana yeter güncelleme vs almasına da gerek yok önümüzdeki yaz daha yüksek bi telefon alıeım zaten şu anda Redmi 12C kullanıyorum bu telefonu anneme vericem (telefona...
  13. Otobuscu06

30 Bin ₺ Bütçe ile Iphone Önerisi

Merhaba arkadaşlar hepinize merhaba, halihazırda kullanmakta olduğum telefonu (Redmi 12C) değiştirecegim ve artık Iphone kullanmak istiyorum bugüne kadar hep Android kullandım ve Iphone'a geçme kararı aldım. Lütfen öneride bulunurken Android telefon onermeyin, İPhone'u instagramda vs. arayüzü...
  14. Otobuscu06

Yardım 5000₺ Bütçe ile Telefon Önerisi

Arkadaşlar 5000₺ bütçem var anneme telefon almak istiyorum sıfır ikinci el farketmez uzun yıllar götürmesini istiyorum şu anda vestel venus 5000 kullanıyor 7 yıldır ve hala memnun ancak artık yenilemek istiyorum onerilerinize acıgım
Top Bottom