Arama sonuçları: *

1. P

Honor 400 Pro mu iPhone 13 mü

Bütçem maks 35k Honor 400 Pro ve iPhone 13 arasinda kaldım honor donanımsal açıdan her yönden iphone 13 u tokatlıyor fakat yazılım açısından nasıl bir markadır bilemedim ve 3 yıl android guncellemesi alacak. Bir yandan Apple'ın yazılımsal ve fiziksel kalitesi kafamı kurcalıyor bir yandan Honorun...
  2. P

YD Telefon alma hakkında

Hocamlar hayırlı akşamlar herkese, bir tanıdığım var yd 13 pm kullanıyor ve 6-7 ayda bi açtırma parasi mi ne veriyormuş çok o işlerden anlamamda şimdi atıyorum ben yd bir telefon aldim 15 pro olsun bu her yd telefonda gecerli bir şey mi yoksa belli kriterleri varmi herhangi kafama yatan bir 15...
  3. P

Xiaomi 13T Pro alınır mı

30 k kadar bütçem var telefonun malzemesi dikkatimi çekti bu telefonu veya bu fiyat bandında başka bir şey önerebilir misiniz
  4. P

Yd Xiaomi 13 Pro hk.

Arkadaşlar kayıt mevzusundan çok anlamıyorum telefoncular yapıyor mu ve kapanma gibi bir şey olur mu veya sıfırlaylnca güncelleyince
  5. P

Öneri 2.El iphone 12 mi S21 FE mi

Günlük kullanım ve ufak da olsa oyun için kamerası iyi pili günü çıkartacak bir telefon istiyorum ikinci el iphone 12 mi sıfır s21 fe mi
  6. P

2025'te iPhone 12 alınır mı

Sıfır 12 almayı düşünüyorum açıkçası çok android sevmem ama yine amiral gemisi öneriniz varsa bu bütçeye uygun 3 aşağı 5 yukarı olabilir
  7. P

YD iPhone 14 Pro hk.

Bir kaç aydır yd telefon almayı düşünüyordum sizlere de danışmak istedim alttaki ilanı örnek vereceğim. Sizce yd almak mantıklı mı https://shbd.io/s/KGbXZ8Yh
  8. P

YD 15 pro max alınır mı

Bir yakınımdan gördüm kendisi 13 pro kullanıyor yaklaşık 17-18k gibi bir fiyata almış 6 ayda bi 600 lira merdiven altı açtırıyor tanıdığından ilk başta başına bir iş gelir diye düşündüm ama adam uzun süredir o şekilde kullanıyor bende biraz bakındım yeni telefon alacağım 30-35 bandında yd 15 pro...
Geri