Arama sonuçları: *

1. F

Telefon Bataryası !

Alacagım Telefonun bataryası li po ilk karşılaşmamda ne yapmam gerek !
  2. F

Hiking A21 mi ? Elephone A7H mı ?

Bütçem 1700 tl bu telefonlardan birini almaya kararverdim fakat hiking a21 de 6 gm ram 128gb hafıza var ancak işlemci olmadan raminde bir işe yaramayacagını biliorum bilgili birinden cevap alırsam çok mutlu olurum TEşekürler!
  3. F

Elephone A7H alınır mı?

Bu telefonu hepsi burada uzerinden satin almayi aklimdan geciiriyorum ama kesin bir kararın yok ayrica batarya tipide diğer yeni telefonların bataryalatindan farkli sizce bu telefon alınır mı ?
  4. F

Telefonu aldığında şarz etmeli miyim?

Realme 5i yi yarin alacagim size sorum ilk aldigimda sarz etmem gerekiyor mu?kaç saat etmeliyim?neden etmeliyim? Tesekurler
  5. F

Oppo realmi 5i alınır mı?

1800tl civari internette bulunuyor kafama takilan sey hd+olmasıydı Fhd+ olmamasi beni sizce üzer mi? 1589981861 Ve oyun performansı konusunda nasil?
  6. F

1900tl telefon önerisi?

Redmi not 8 almayi planlıyordu fakat malum olaylardan ötürü 2499tl ye kadar cikti benim butcem max 1900tl realmi 5i yi birkaç gündür inceliyorum daha iyi fikri olan varsa lütfen önerisi ni yazsin not lutfen günce olarak fiyatlara bakip yazin
  7. F

1900 tl bandı telefon önerisi ?

tamamen fiyat performans bir telefon arıyorum max 1800 bilemediniz 1900 çıkar şuanki güncel fiyatlardan önerirseniz sevinrim not : realmi 5i yi inceledim sizce nasıl ? önerilerinizi bekliyorum !
  8. F

oppo realmi 5i alınır mı? ?

arkadaşlar normalde bütçem xaomi redmi not 8 için uygundu ve almayı düşünüordum fakat fiyatı 2300 2500 e kadar çıktı oppo realmi 5i sizce 1800 tl ye alınır mı? yada realmi 5i performansı nasıl ? TEŞEKÜRLER!!
  9. F

Xiaomi red mi 8 mi ?redmi not 8 mi ?

arkadaşlar normalde red mi not 8 almayı düşünüyordum fakat bildiginiz üzere red mi not 8 2300 tl ye kadar çıktı şuanda red mi 1400 t ye geliyor a101 e benim bütçem max 1900 tl sizce red mi not 8 düşermi beklemelmiyim ? red mi 8 nasıl 1400 tl vermelimiyinm yoksa beklemelimiyim ?
  10. F

ŞUANDA TELEFON ALMAK DOGRUMU ?

Arkadaşlar aklımda xiaomi red mi not 8 vardı bütcemde tam o civarda max 1800 bilemediniz 1900 tlydi 2 farklı ifade duydum1. si telefonların dahada zamlanmadan almam gerektigi 2. si beklemem gerektigi fikirleriniz için şimdiden teşekürler !
  11. F

Xiaomi devletin istedigi belgeleri yerine getirecekmi ?

Xiaomi devletin istedigi belgeleri yerine getirecekmi ? getirecekse nekdar sürecek
  12. F

telefon fiyatları ? şu anda telefon alınır mı?

arkadaşlar bildiginiz üzere 1600 1700 TL civarındaki 64/4 red mi not 8 şuanda internette en kötü 1900 TL 2100 TL hatta 2300 e bile satan var sizce şuan alınır mı? alınmassa ilerde dahada fiyat artarmı ?? ve 3gb ile 4 gb RAM arasında pek fark olurmu? 2 sorumda cevap verirseniz çok teşekür ederim !
  13. F

red mi not 8 fiyatı ?

arkadaşlar bildiginiz üzere 1600 1700 TL civarındaki 64/4 red mi not 8 şuanda internette en kötü 1900 TL 2100 TL hatta 2300 e bile satan var sizce şuan alınır mı? alınmassa ilerde dahada fiyat artarmı ?? ve 3gb ile 4 gb RAM arasında pek fark olurmu? 2 sorumda cevap verirseniz çok teşekür ederim !
  14. F

Xiaomi red mi not 8 şuanda alınır mı? ?

arkadaşlar bildiginiz üzere 1600 1700 tl civarındaki 64/4 red mi not 8 şuanda internette en kötü 1900 tl 2100 tl hatta 2300 e bile satan var sizce şuan alınır mı? alınmassa ilerde dahada fiyat artarmı ?? ve 3gb ile 4 gb ram arasında pek fark olurmu? 2 sorumda cevap verirseniz çok teşekür ederim !
  15. F

Sitesiyle bayisinde medimart fiyatlari aynimi?

Sitesindeki fiyat ile batısındaki fiyat aynimi mediamarkta?
  16. F

Telefon önerisi ?

Bildiğiniz uzere dolardan dolayi butun telefonların fiyatlari artti xiaomi not 8 almayi düşünüyordum fakat butcemi aştı 1800 tl ustune çıkmamak kaydıyla fiyat performans telefon onerilerinizi bekliyorum ?lütfen yazmadan önce fiyatlara bir bakin
  17. F

Xiaomi resmi not 8

Xiaomi red mi not 8 i almayi1 aydir planlıyordu fakat 1 ay önce 1650tl olan telefon(64gb) suanda 2000 tl altinda bulunmuyor google yazdigginizda 1800tl yazanın üstüne tikladigimda 2400gibi rakamlar var sizce bu fiatlar düşer mi düşerse ne zaman duser??
  18. F

xiaomi red mi not 8 ?

xiaomi red miş not 8 almayı düşünüyorum peşin alma durumum yok internette ise taksitle tek bir sitede var ondada 100 tl nin üstünde vade koyuyor BAYİLERDE FİYATLAR NE DURUMDA YADA FİYAT FARKI NEDİR LÜTFEN YAZARSANIZ SEVİNİRİM ÖZELLİKLE ŞU DOLARIN ARTMASINDAN DOLAYI FİYATLAR 250 300 TL ARTTI NOT...
  19. F

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ?

Xiaomi redmi note 8 alınır mı? ? birde 3 hafta önce 1650 tl iken internette şuanda en az 1900 tl sizce fiyatı düşermi? ayrıyeten son olarak internet ile vatan gibi bayisi olan yerlerde fiyat farkı nekadar oluyor ? (taksitle alacagım )
Geri