Arama sonuçları: *

1. G

IPhone 16e mi iphone 15 mi

Arkadaşlar iki seçenekten birini seçmeliyim sizce hangisi daha iyi ? İşlemci ve batarya olarak bakarsak 16e iyi görünüyor ama kamera olarak hangisi daha iyi arada kaldım.
  2. G

IPhone 11 pil sağlığındaki bu düşüş normalmi

İkinci el bir iphone 11 alacağım. Yakın çevremde bir telefon buldum. Cihazın garantisi yeni bitmiş yani alınalı 2 yıl olmuş ama pil sağlığı %90. Adam cihazda değişen yok diyor ama beni pildeki bu düşüş şüphelendirdi. Sanki 2 yılda pil sağlığının daha fazla düşmesi gerekmiyor mu? Görüşlerinizi...
  3. G

Nfc özellikli 5-6k tl civarı telefon önerisi

Nfc özelliği olması şartı ile 5-6 bin civarında sıfır telefon arıyorum en alınabilir hangi telefon var arkadaşlar
  4. G

IPhone 11 2.el piyasası düştü mü

1.5-2 ay önce satışa koyduğumda 17-18 bin teklifler gelen ip 11 cihazıma şimdi 13-14 bin zor veriyorlar. Satıp kurtulayım mı düştü mü piyasası bu kadar
  5. G

Taksitle iphone alma yöntemi var mı

Arkadaşım içerik üreticisi ve iphone 16 pro almak istiyor. Sıfırı taksitle alamadığı için yenilenmiş 15 prolara falan bakıyordu onlar sıkıntılı çıkar diye almamasını söyledim. Taksitle sıfır alma yöntemi varsa güncel önerebilir misiniz?
  6. G

Media Markt sitesinde satılan iPh 13 teşhir ürünü mü

Media markt sitesinde iphone 13 fiyatı arada bi 35 binden 33.850 ye düşüyor. Mağazadan teslimatlı bir şekilde alacaktım ama3-4 yıl önce yorumlara biri teşhir ürünü bu diye yazmış kafam karıştı. Güvenilir site mi ?
  7. G

IPhone pro modelleri nereden sıfır alınır

Bildiğiniz gibi 13 pro/max 14 pro/max gibi telefonların sıfırına çok uçuk fiyat çekiyorlar. Bu telefonlar sıfır nereden alınabilir abartı fiyatı olmadan ?
  8. G

IPhone 13 fiyatı düşüşte ip 14-15 fiyatı neden sabit

iPhone 13 fiyatında son 2 haftadır gün geçtikçe bir düşüş gözlemliyorum. 38 bin bandından 33 bin bandına kadar geriledi. Ama diğer üst serilerde bu şekilde bir indirim göremedim. Günümüzde fiyatına göre mantıklı bir seçenek haline geldi mi İphone 13 ? Yoksa üste 18 bin daha koyup 15 almaya değer...
  9. G

Iphone grubu ne zaman zamlanır ?

Iphone 13 aldım 6 ay önce fiyatı hala aynı. Hatta düşmüş bile. 36K güncel fiyat. Telefonu satmak istiyorum şuan satsam zarar ederim, tahmini ne zaman zam gelir bunlara ?
  10. G

İkinci el iphone 13 bu fiyata alınır mı ?

2. El sitesinde iphone 13 buldum adam 27.000 TL'ye kadar düştü. Pil 100 Garantisi 2025 12. Aya kadar var ihtiyaçtan satıyormuş sizce alınır mı bana uygun gibi geldi. Tamir falan görmedi diyor
Geri