Arama sonuçları: *

1. P

Yardım Poco f5 kullananlar varmı?

Herkese selamlar 20k bütçeyle poco f5 almayı düşünüyorum da kullanan varmı acaba performans açısından güçlü mü işlemcisi nasıl ısınıyor mu kamerayla pek işim yok ama ara sıra çekmek isterim şarj durumu nasıl hızlı gidiyor mu?
  2. P

Yardım Yurtdışı xiaomi telefon hakkında?

Herkese hayırlı günler bugün birkaç telefoncuya gittim telefon sormak için yurtdışı direnç kayıt telefon sordum dedikleri direnci yapan usta ile alakalı bi durummuş birisi şu ana kadar çoğu telefon sattım direnç kayıt 1 tane geri gelen olmadı dedi ama artık ne kadar doğru?
  3. P

Yardım X6 pro kullanan varmı?

Herkese selamlar poco x6 pro kullanan varmı acaba şarjı hızlı gidiyormuş diyorlar ısınma oluyormuş diyorlar doğruluğu varmı?
  4. P

Yardım Telefoncu vs internet satıcısı?

Arkadaşlar selam 20k bütçeyle telefon almak istiyorum ama tanıdık telefoncudan sıfır mı alsam yoksa internet üzerinden mı alsam hangisi uyguna gelir tanıdık telefoncu indirim yapar mı?
  5. P

Yardım Direnç kayıt xiaomi hakkında?

Herkese merhaba işi bilen birisi tarafından direnç kayıtlı xiaomi alsak ileride başımı ağrıtır mı telefonun dayanıklılığı kaybolur mu işlemci ısınır mı performans kaybı yaşar mıyım kameralarda sorun oluşur mu direnç kayıt telefon kullanan varsa yorumlayabilir mı?
  6. P

Yardım Yurtdışı server yada yazılım kayıtlı telefon?

Yurtdışı Server kayıt veya yazılım kayıtlı telefon satanlar varmı yada satılıyor mu?
  7. P

Yardım Facebook telefon satıcısı hakkında?

Yurtdışı telefon almak istiyorum facebook ta emre albayrak adlı satıcı var ama güvenilir mi benim direnç kayıt telefon sattıklarımda hiç bir sorun olmaz diyor ama alan varmı güvenilir mi?
  8. P

Android Direnç kayıtlı telefon alınır mı?

Herkese selamlar yurtdışı direnç kayıt xiaomi telefon alınır mı işin ehli birisinden yapılırsa ileride başımı ağrıtır mı kamera sensör uygulamalarda sorun yaratır mı?
  9. P

Yardım Yurtdışı direnç kayıt telefon alınır mı?

Arkadaşlar telefon almaya karar verdim fakat yurtdışı direnç kayıtlı acaba benim ileride başımı ağrıtır mı telefonda kamerada sensörde sıkıntı oluşturur mu?
  10. P

Yardım Snapdragon 7s gen 2 işlemcisi hakkında?

Herkese selamlar 15k bütçeyle poco x6 almayı düşünüyorum fakat işlemcisi snapdragon 7s gen 2 olarak geçiyor nasıldır bu işlemcisi ısınma yapar mı orta segment sınıfında mı?
  11. P

Snapdragon 7s gen 2 nasil islemcidir?

Herkese selamlar 15k bütçeyle poco x6 almayı düşünüyorum fakat işlemcisi snapdragon 7s gen 2 olarak geçiyor nasıldır bu işlemcisi ısınma yapar mı orta segment sınıfında mı?
  12. P

Yardım Yurtdışı xiaomi hakkında?

Xiaomi yurtdışı telefon almak istiyorum da Yazılımsal olarak tek SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez. Bu cümle yazılım kayıt ile oluyor telefonun içi açılmadan kayıt mı yapılıyor birde güncelleme veya format atarsam imei silinme gibi durumlar oluyormu?
  13. P

Xiaomi telefonlar hakkında?

Xiaomi yurtdışı telefon almak istiyorum da Yazılımsal olarak tek SIM mümkündür. Güncelleme ve sıfırlama ile numaralar silinmez. Bu cümle yazılım kayıt ile oluyor telefonun içi açılmadan kayıt mı yapılıyor birde güncelleme veya format atarsam imei silinme gibi durumlar oluyormu?
  14. P

Yardım Sony lens telefon mu leica lensli telefonmu daha iyi fotoğraf çeker?

İyi haftalar herkese sony lens olan telefonlar mı daha iyi resim video çekiyor yoksa leica olan mı yada başka alternatif önerileriniz varmı 15k bütçeyle?
Geri