Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Tecno spark slim 5g alınır mı?

dostlar yakın zamanda telefon degiştiricegim baya reklamı dondu ortalıkta inceligi ile cok ovduler tecno spark slim 5g alınır mı? sizce 16 bin gibi bir fiyatı var artıları ve eksileri nedir
  2. Eymenzz

Telefon önerisi lazım

Dostlar bir kaç aya telefon degistircem redmi note 13 pro yu degistircem önceliğim Xiaomi cihazlar Max 20 k çıkarım en kotu 25 olsun neler önerirsiniz Xiaomi 17 pro istiyorum ama galiba globale arkası Ekranlı gelmiyecekmis yurt dışı gelenlerde benim bütçenin üstünde galiba
  3. Eymenzz

Redmi 17 pro Alınır mı? kaç TL olucak

Merhaba dostlar resmi note 17 pro cikicak biliyorsunuz sizce Alınır mı? bu cihaz 25 bin duydum ama sizce kaç TL olur
  4. Eymenzz

Redmi note 13 pro verip samsung s20 fe almak mantıklımı

dostlar merhaba babam bu sabah s24 ultra aldı ve eski telefonu s20 fe kenara bıraktı benimde sorum su suan bende redmi note 13 pro var bu telefonu bırakıp s20 fe gecsem nasıl olur sizce
  5. Eymenzz

Redmi note 13 pro telefon 5 bin tleye satılırmı

merhaba redmi note 13 pro telefonumu satıyorum telefoncu 5 bin tl dedi az degilmi ne kadara gitmeli normalde
  6. Eymenzz

Redmi note 13 pro verip Samsung s20 almak mantiklimi

Merhaba redmi note 13 pro verip s20 almak mantiklimı artıları ve eksileri nedir
  7. Eymenzz

Redmi note 13 pro verip s20 almak mantıklımı

merhaba elimde redmi note 13 pro var suanda babamın telefonunu alacagım s20 sizce mantıklımı bu takas genelde telefondan sadece pubg oynuyorum
Geri