Arama sonuçları: *

1. Yusuf B.

2. El aldığım telefon iyi kullanılmış mı?

Note 10+ Aldım, arkadaş amerikadan getirrmiş. Snapdragon 855 olan versiyonu. 2. El olarak aldım, 256 gb 12 ram li Direnç atılmış. Ayarlarda Ultra HDR modda 50 fps altına düşmedim, 58-61 fps falan aldım çoğunlukla, oyunu 7-10 dakika oynadım 50 altına düşmedi arada bir 60 dan 50 ye fps düşüsü...
  2. Yusuf B.

Iphone 12 mini alınır mı? 2. el

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-arslan-gsm-den-iphone-12-mini-1284849016/detay Not: en fazla 10 bin tl bütçem var farklı önerileri olanlarada bakabilirim. Aklımda bu veya Note 10 galaxy var (bütçe max 11 olur)
  3. Yusuf B.

10 bin TL'ye iPhone 12 alınır mı?

Dolap üzerinden adam 9.5 bine satıyor dolabın komisyonu ile 10.3 bin oluyor benim ödemem gereken. ''Pil89;/Kutu fatura mevcut Ezik çizik vs. yoktur sıfırdan farksız 2027ye kadar garantisi devam ediyor'' diyor, sizce alınır mı? bu konuda dolap'a da güvenebilirmiyim ? Not: 128 gb versiyonu Benim...
  4. Yusuf B.

IOS BU İPHONE 12 PRO Alınır mı? ?

ekran değişen yd face id pasif ( çok önemsemiyorum ) pil 80 arka kamera çalışmıyor 128 gb 6 bin tl ELDEN
  5. Yusuf B.

3-5bine 2. El telefon önerisi

2017 çıkışlı ekranı kırık note 8 kullanıyorum. Ahı gitti vahı kalmış valla ekran sorunu olmasa değişmezdim ekran değişimide 9 bin tl 2. Elde max 5 bin tl ye hangi telefonu alabilirim sizce, gündelikte götürsün ve 128gb olursa mutlu olurum, 1-2 yıl götürse yeter çünkü 2 yıl içinde tekrar daha...
  6. Yusuf B.

3.5k note 20 ultra alınır mı?- yd ekranı kırık

3.5k note 20 ultra alınır mı?- yd ekranı kırık, 2. el gördüm adam çalışıyor diyor dokunmatik çalışıp çalışmayacağı için video istedim. sizce 3.5 bine alınır mı?, şuan note 8 kullanıyorum eğer alınmazsa öneriniz nedir ?
  7. Yusuf B.

Replika telefonların işlemcisi nasıl ?

Replika telefonların işlemcisi sizce nasıl? 4 5 bin tl ye replikamı almak mantıklı yoksa 4 5 bin tl ye eski 2. El telefonlarmı mantıklı (2. El iphone/xiaomi) (Replika samsung veya iphone)
  8. Yusuf B.

2. el samsung note 8 ve DAHA üzeri

Note 8 galaxy kullanıyorum ama çoğu şeyi sıkıntılı satsam en fazla 1-2k eder. maximum 5k ya bu note8 den daha iyi bi telefon varmıdır (2. el) çünkü bu telefon 8 yıllık ömrü dolmuş baya
  9. Yusuf B.

Yenilenmiş Telefon- Outlet VS Mükemmel

Easy cep ten telefon alacağım. telefon modeli samsung note 10 plus, fakat bu plus versiyonda telefon sadece outlet var. bunn plussuz versiyonu mükemmel seçeneği var ve arada 2-3 bin tl lik fiyat farkı var siz olsanız 2 sinden birini hangisini alırdınız ?
  10. Yusuf B.

Samsung Note 10 Plus alınır mı? ? GÜNLÜK KULLANIM İÇİN- YENİLENMİŞ/2. EL

Samsung Note 10 Plus alınır mı? ? GÜNLÜK KULLANIM İÇİN- YENİLENMİŞ/2. EL ? Yenilenmiş, kasa kısımları mükemmel 256 GB sadece 15 bin tl easycepten alınır mı? veya 8-10 bin tl ye 2. el alınır mı?? Günlük kullanıcam sadece clash royale - clans of clahs gibi basit oyunlar oynuycam. instagramda kasmasa...
  11. Yusuf B.

15 bin TL ye A35 Mİ//-/-//18 bin TL ye NOTE 20 ULTRA MI

15 bin TL ye A35 Mİ//-/-//18 bin TL ye NOTE 20 ULTRA MI ( note 20 ultra temiz. 0 cihaz yurt içi )
  12. Yusuf B.

Günlük kullanım için A35 alınır mı? ? yoksa daha mı düşük alınır

merhaba şuan galaxy note 8 kullanıyorum ama artık instada falan donuyor. oynuycağım oyun yok yani en fazla mlbb falan oynarım, a35 alınır mı? yoksa benim isteklerime göre fazlamı pahalı ? sadece insta google falan kasmasın yeter 128gb falan
  13. Yusuf B.

Telefonmu Tabletmi? (ÇİZİM İçin)

Şimdi note 8 galaxy kullanıyorum. Şimdi 25 bin tl bütçem olucak. Bu bütçe ile samsungun s pen destekli bir telefonunumu alsam mantıklı olur, Yoksa samsung tab s9 fan edition (Wifi) mi alsam mantıklı? NOT: tablet alırsam telefona 10 bin tlik bişi alırım. yani ya 25 bin tl nin tamamına 1 teledon...
  14. Yusuf B.

A35 alınır mı? ? günlük kullanım için

Merhaba şuanda note 8 galaxy kullanıyorum. ama 8 yıllık olduğu için instagramda falan kasıyor. Oyun Tableti gibi bi tablet alıcağım zaten o yüzden telefonda sadece fotoğraf çerek instagrama girerim. instagramda kasarmı ? kaç yıl götürür ? yada 2. el alınır mı? sizce? Telefondan anlayan varsa...
  15. Yusuf B.

Galaxy Note 8 den güçlü telefon önerisi

Şuanda 2017 de çıkan amiral gemisi Galaxy note 8 kullanıyorum. Eskidi. Artık 8 yıl oldu kasmaya yavaş yavaş başlıyor. Mümkünse 10 bin tl bandında, en fazla 15 (ama mümkünse 10 12 ) bin tl ye telefon öneriniz varmı Samsung okursa iyi olur Benimkinden güçlü olsun Xiaomi olmaz (ASLA)
  16. Yusuf B.

ANDROİD TELEFON ÖNERİSİ

bütçe max 30 k en fazla 1 kuruş bile çıkamam. Rakipleri S24FE ve Xiaomi Note 14 Pro+ biliyorsunuz redmi bile bile yavaşlatıyor. s24fe performans da daha iyi SİZE SORUM ŞU. BU FİYATA BUNLARDAN DAHA İYİSİ VARMI ? YOKSA S24FE Mİ ALAYIM
  17. Yusuf B.

İPHONE için beynim yandı 2 dk bakarmısnız

Şimdi İPhone X bakıyorum 10 bin tl A11 işlemci İPhone SE 2 bakıyorum 7 8 bin tl ama A13 işlemci, SE daha ucuz ve daha iyi bi sebebi varmı ? yoksa kamerası falan kötüde o yüzdenmi daha ucuz beynim yandı aga
  18. Yusuf B.

2. EL TELEFON ÖNERİSİ

Samsung Note 8 Galaxy kullanıyorum. Bunu 3 bine falan satıp üstüne 3 4 bin ekleyerek 2. EL olan EN FAZLA 10 BİN TL olan telefon önerisi Özellikle Samsung İphone Olursa iyi olur.
  19. Yusuf B.

S23 ultra 20 bin tl ? dolandırıcımı ?

S23 ultra 20 bin tl ? dolandırıcımı ? ( yd dir. ayrıca yd cihazlar tekrar açılması gerekmi ? ,)
  20. Yusuf B.

Samsung Z flip 4 alınır mı?

Öncelikle 2. el veya yenilenmiş alırım. FAKAT. oyun için kullanıcağım fakat öyle büyük beklenti istemem yani sadece kasma donması olmasın bana yeter. sizce alsam nasıl olur. KULLANAN VARSA bilgi verebilirmi kasıyormu ? kaç yıl gider ?
Geri