Arama sonuçları: *

1. Furkan_Demir

Max 6K Samsung Telefon Önerisi

Anneme alacağım yaptığı işlemler WhatsApp, Instagram, YouTube, alo başka bir şey yok sıfır olarak A06 var fakat 6000 liraya Samsung marka 2. elde daha iyi model öneriniz var mı yoksa sıfır A06 mı alayım ? Şu an kullandığı telefon Galaxy Grand Prime Plus 8GB
  2. Furkan_Demir

IPhone 15 mi 16e mi ?

Şu an kullandığım cihaz iPhone X ve 3 yıldır bende kasma donma bir şey yok fakat hem çok ısınıyor hem pili yetersiz hemde ekranında pikseller arızalı. 13 pek içime sinmiyor almışken yeni çıkmış cihaz olsun 3-5 yıl kullanayım. 15te çapraz kamera dizilimi dinamik ada geniş açı aklımı çeliyor 16e...
  3. Furkan_Demir

2. El iPhone 14 Alınır mı ?

İphone 14 128GB Beyaz Kutu fatura her şey full 2025Ekim Garanti %100 pil sağlığı (5 döngü) Orijinal Apple Deri Kılıf 35k alınır mı ? Yoksa sıfır 13 mü alayım. Bir telefona daha fazla para vermek istemiyorum. Konuşmaları aşağı bırakıyorum…
  4. Furkan_Demir

IPhone 13 Pro Max vs 14 Pro

Hangisi alınır ? Batarya önemli benim için 13 pro max'in batarya daha büyük. Diğer taraftada kompakt boyut ve dynamic island var.
  5. Furkan_Demir

2. El 13 pro/max mi 2.el Garantili S24+ mı ?

2022 başından 2024 sonuna kadar iphone x kullandım ve şu an 2024 Aralıktan beridir yurt dışı s23ultra kullanıyorum. Kayıtlar kapandı ve kayıt olmadığı için satıp TR cihaz almayı düşünüyorum. İphone 13 pro veya max ve s24+ arasında kaldım. S24+'ın 20 ay garantilisi vs 35k bandında. İphone...
  6. Furkan_Demir

S23 Ultra'dan iPhone 15 Pro'ya Geçiş Mantıklı mı?

Benim önceki cihazım iPhone X'ti ve 3 yıl kullandım. Ekranı bozulduktan sonra yaptırmadım ve çekmeceye koydum, yerine Aralık 2024 yılında yurt dışı Samsung Galaxy S23 Ultra aldım. Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve hem telefonun köşelerinin sivri ve ergonomik olmayışından dolayı hem de 3 yıl...
  7. Furkan_Demir

S23 Ultra ile 13 Pro Takas Edilir Mi ?

Arkadaşlar bundan önce 3 yıl ios kullandım ve telefonum bozulduğu için 2 ay önce yd s23 Ultra 12/256 aldım. Fakat hem telefonun köşeli yapısı, büyüklüğü hemde yazılımı yüzünden pek alışamadım ios stabilliğini özledim. Elimdeki cihazla yd 13 pro 512gb yeşil renk telefon takas teklif ettiler...
  8. Furkan_Demir

4-4.5K Tablet Önerisi

4-4.5k ya alacağım sıfır veya ikinci el tablet önerebilir misiniz ? Ağır oyun vs değil sadece sosyal medya, video ve maç izlemek vb. şeyler için.
  9. Furkan_Demir

Max 7-9K Arası Telefon Önerisi

Telefon almam lazım max 7-9 arası önerebileceğiniz telefon var mı ? Aklımda galaxy A33 var
Geri