Arama sonuçları: *

1. Monkey D. Luffy

Poco f7 pubg 120 fps olucak mı?

Arkadaşlar poco X7 pro cihazımdan poco f7 geçmeyi düşünüyorum sizce geçmeli miyim 120 fps desteği gelicek mi gelmicekse mecbur biraz daha bekleyip F7 pro alırım
  2. Monkey D. Luffy

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

Baya uygun fiyata sıfır Temiz kutu içeriğiyle beraber 18k ya Xiaomi 14 ultra 16/512gb model buldum cihazı inceledim fiziksel hasar yok veya replika değil sizce almalı mıyım alınır mı?
  3. Monkey D. Luffy

Poco X6 pro soğutması iyi midir?

Arkadaşlar genshin impact full ayarlarda oynicam ve genelde pubg veya mobile legends gibi fps oyunları oynicam yani tek oynadığım ağır ve grafik bazlı oyun genshin impact olucak cihaz kaldırır mı genshin full ayarlarda akıcı oynatır mı çok fazla oyun oynayan biriyim elimi yakıcak kadar veya...
  4. Monkey D. Luffy

Poco F6 pro Xiaomi 14T pro hangisi alınmalı

Arkadaşlar çok fazla oyun oynayan biriyim mobile legends pubg genshin vb vb oynuyorum 14t pro genshin impacta çok fazla kare dalgalanması oluyormus testlere bakinca bu hyperos 2.0 da düzelir mi genshin impact full ayarlarda fazla kare dalgalanması olmadan hangi telefon oynatır yurt dışı alıcam...
  5. Monkey D. Luffy

Poco X6 pro hâlâ alınır mı?

Arkadaşlar poco x6 pro alıcam geçici olarak 5-6 ay sonra yeni tele geçicem genshin impact full ayarlarda 60 fps akıcı veriyor mu
  6. Monkey D. Luffy

Oneplus ace 5 serisi sadece çine mi özel satılacak

Arkadaşlar bu telefonu gerçekten çok istiyorum umarim global olarakta satılır almayı bu kadar çok istememin sebebi genshin impacte 1080p de 120 fps seçeneğini sunmaları bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
  7. Monkey D. Luffy

Poco X7 Pro Güçlü Mü?

Poco X7 Pro almayı düşünüyorum sizce alınır mı Aşırı ağır oyunlar oynuyorum Genshin impact honkai vb vb bu oyunları full ayarlarda kasmadan oynatır mı poco x6 pro oynatmıştı ama biraz fazla fps dalgalanması oluyordu bunda olur mu merak ettim hiçbir yerde testini bulamadım ve pubg mobile 120 fps...
  8. Monkey D. Luffy

Poco X6 pro pubg 120 fps ne zaman alıcak

Arkadaşlar pubg 120 fps 14t de var x6 proda neden yok işlemcileri aynı bilgisi olan varsa alıcak mı alıcaksa ne zaman alıcak almicaksa 120 fps seçeneğini nasıl açabilirim config ile bilgilendirirseniz sevinirim
  9. Monkey D. Luffy

Poco f6 pubg 120 fps geldi mi

Arkadaşlar yurtdışı telefon alacağım büyçem max 15k 120 fps lik cihaz öneriniz varsa söyleyin lütfen benim aklımda poco f6 poco x7 pro redmi k80 k70 falan var sizin önerileriniz nedir poco f6 120 fps var mı varsa mükemmel olur
  10. Monkey D. Luffy

Poco X7 pro 12/512 GB modeli kaç tl olur

tahmini kaç tl olur lansman indirimi kaç gün sürer
  11. Monkey D. Luffy

Poco x7 pro lansman indirimi kaç gün sürer

Selam arkadaşlar poco x7 pro lansman indirimi kaç gün sürer sizce
  12. Monkey D. Luffy

Poco x7 pro 16/512 kaç tl olur tahmini

tahmini sizce kaç tl olur gitgide düşer mi beklemeli miyim
  13. Monkey D. Luffy

Poco x7 pro 12/512 veya 16/512 kaç bin tl olur tahmini

Poco x6 pro almayı düşünüyordum ama yakın zamanda poco x7 pro tanıtılacağı için biraz daha beklemeyi düşündüm sizce en yüksek depolama ve ram seçeneği olan yanı 12/512 veya 16/512 lik sizce kaç bin tl arası olur işlemcisi 8400 ultra olucakmış ben çok fazla oyun oynayan biriyim pubg de 120 fps...
  14. Monkey D. Luffy

14t pro mu yoksa 14 pro max mi

Selamlar beni 3 yıl oyun konusunda üzmeyecek kamerasıda ortalamanın üstünde ama ahım şahımda olmayan bir telefon alacağım sizce 6/256 iphone 14 pro max mi almalıyım yoksa 12/1TB xiaomi 14t pro mu almalıyım oyunlarda 14t pro çok ısınır yada fps dalgalanması yaşar mıyım iphone alırdam artıları ne...
  15. Monkey D. Luffy

Xiaomi 14t pro mu yoksa iphone 14 pro max mi?

Arkadaşlar beni 3 yıl götürecek oyunlarda ve kamerada üzmeyecek bir telefon alcam ben çok ağır oyunlar oynarım ve depolama işlemci önemli ayrıca kamera da önemli 12/1TB lik xiaomi 14t pro mu alayım yoksa 6/256 iphone 14 pro max mi alayım çok kararsız kaldım oyunlarda bana stabil fps lazım çok...
  16. Monkey D. Luffy

Iphone 14 pro max alınır mı 2025

arkadaşlar yakın zamanda yurtdışı iPhone 14 pro max almayı düşünüyorum benı oyun ve kamera konusunda 2-3 yıl götürsün yeterli bazı arkadaşlar ram yetmeyebilir gibi şeyler söylüyorlar ama yinede sizin düşüncelerinizi de öğrenmek istiyorum iphone 14 pro max yazılım güncellemeleri bitene kadar oyun...
  17. Monkey D. Luffy

Xiaomi 14t pro mu iphone 14 pro max mi

Arkadaşlar yakın zamanda bir yurtdışı cihaz alıcam bütçem max 25k ve kamera oyun ram depolama benim için önemli xiaomi 14t pro 12/1TB lik mi alsam yoksa iphone 14 pro max 6/256 mi alsam yada üstüne 5k daha ekleyıp 30k ya iphone 15 pro max 8/256 mı alsam hangısı daha mantıklı olur uzun kullanım...
Geri