Arama sonuçları: *

1. U

Telefon önerilerinizi bekliyorum

Merhaba taksitle almam mümkün olmadığı için karta takla attıra attıra telefon alacağım mecbur. tercihen küçük ekranlı kablosuz sarjli, kablosuz sarji cok sık kullaniyorum olmasi buyuk arti olur. Bu iki ozelligin oldugu 20k civari bir cihaz yok maalesef. Ben de mecburen bu ozelliklerden feragat...
  2. U

Iphone 14 pro max bu fiyata alinir mi ?

Herkese selamlar, 128gb degisen ve calismayan aksam yok yur disi 25k alinir mi ?
  3. U

11000 tl ye 256gb iphone 11 alınır mı ?

Yurtici calismayan aksami yok 11000tl 256gb
  4. U

2k ya iphone 7 plus alınır mı ?

herkese selamlar, telefon 2k arama yapmak için alınır mı
  5. U

Bu fiyata yd s24 alinir mi ??

Herkese selamlar, 15.500tl ye yd s24 modelini almayi planliyorum. Fiyati piyasaya gore uygun cihazds sorun var mi diye sordugumda sorunu yok dedi. Dikkat etmem gereken bir sey var mi ??
  6. U

Yd s24 mu tr s24 fe mi ??

Herkese selamlar beni uzun sure goturecek cihaz ariyorum. Yd cok temiz s24 18k ya geliyor. Yine 18k ya 1 2 aylik s24 fe cihazi almayi dusunuyorum. Fikriniz nedir ?
  7. U

S24 yd bu fiyata alinir mi ?

Herkese selamlar 17k ya cok temiz temiz yd s24 buldum. Maks 20k ya kadar sizce nasil cihaz. Server fiyatlari pahali ondan biraz cekiniyorum sadece
  8. U

Maks 20k ya yd veya yurtici telefon onerisi

Herkese selamlar bu fiyat bandinda 0 veya 2. El beni uzun sure goturecek bir cihaz ariyorum oneriniz nedir
  9. U

Xiaomi 14t pro vs s23

Herkese selamlar, s23 128 veya 256 yurtici garantili temiz 2. El cihaz almak mi 14t pro yd 512 sifir cihaz almak mi mantikli sizce ? S23 22k ya 14t pro 20k ya geliyor. Uzun yillar sorunsuz kullanmak istiyorum. Bu fiyata veya daha dusugune varsa oneriniz onlari da degerlendirebilirim 25k ya s24...
  10. U

Bu fiyata s23 alinir mi ??

Herkese selamlar, telefona ihtiyacim var. Oyun oynamiyorum isimi gorecek kasma donma olmayan kablosuz sarj gibi ozellikleri olan bir telefon lazim. Aklimda s23 yd var 15k ya var piyasada bu fiyata nasil sizce ?
  11. U

Iphone 13 yd alinir mi ?

Herkese selamlar, su an Samsung telefon kullanmaktayim. Hem farklilik olmasi acisindan hem de buyuk telefonlardan biktigim icin ve ayrica bir sure iOS kullanmak istedigimden oturu IP 13 yurt dışı almak istiyorum. Elzem mi degil evet ama denemek istiyorum. Pil 88 degisen yok 12.340tl param...
  12. U

Hangi telefonu almaliyim ?

Herkese selamlar 12500 ip 13 mini yd 9000 e ip 12 mini yd Ikisinin de bataryasini muhtemelen degistirecegim Butcem yok, su an kullandigim telefon note 10 plus rootlu oludugu icin bazi uygulamalara giremiyom. Buyuk telefon oldugu icin buyuk telefonlardan da biktim. 12 veya 13 miniyi ikinci...
  13. U

Vergi indiriminde hangi telefonu almak mantıklı ?

Herkese selamlar, telefonum var ama 9500tl lik vergi indirimi sabit kalacak gibi duruyor o halde su an 9500tl ye telefon almak daha mantikli seneye ayni modeli bu fiyata alamam. Aliyim dursun 4 5k ya duser herhalde vergi indirimi ile. Oneriniz nedir ? Samsung olursa daha iyi olur.
Geri