Arama sonuçları: *

1. Hewlett-Packard

A32 telefonu iyi fiyata sattım mı

kardeşime camı kırık 2 senelik a32'yi 2800'e sattım, sizce iyi yaptım mı
  2. Hewlett-Packard

7000 TL S20 FE alınır mı?

TR cihazı, SD, 6/128 modeli alınır mı? Değişeni yok, faturası var.
  3. Hewlett-Packard

S7 Edge 2025'te alınır mı?

2000'e buldum, baktım benim A32'den bile iyiymiş. Custom ROM kurup yan telefon olarak kullanmayı düşünüyorum. Nasıl olur?
  4. Hewlett-Packard

A32 ile S10+ takas edilir mi?

Baktığımda güncelleme desteği ve batarya olarak A32 daha önde fakat S10+ QHD+ ekranı olsun, işlemcisi olsun oldukça önde. 4k'ya ekranı biraz kırık ve ses tuşu içine girik ama sıkıntı çıkarmayan bir tane S10+ buldum ilimde. Güncelleme desteği olarak bir çılgının One UI 7 portu yapacağını...
  5. Hewlett-Packard

S21 FE 2. Nesil vs Honor 200

Şuan ciddi ciddi kendim için düşünmeye başladım. A32 telefonumdan geçip uzun süre boyunca -güncelleme desteği sıkıntı değil Custom ROM kurabilirim- telefonu kullanmak istiyorum. Honor 200'ün batarya ve şarj, S21 FE'nin ise malzeme ve işlemci tarafında daha iyi olduğunu biliyorum. İkisi de...
  6. Hewlett-Packard

Samsung A7 (2018) ne yapılabilir?

Telefonun sahibi M34'e geçtiği için A7 (2018) artık onun için gereksiz. Ekranı kırık, düzgün rootlanmamış ve sanırsam yurt dışı telefonu. İkinci el parça diye 500 TL'ye falan satmak istemiyoruz. Normalde sıfırdan rootlar ve bir Custom ROM kurardım ama bu yeni Samsung telefon rootlama işini...
  7. Hewlett-Packard

Neden Poco X6 Pro eskisi kadar tercih edilmiyor?

15-20k arasına artık Honor 200 öneriyorlar, hadi Samsung isteyenlere S21 FE SD ama neden eskisi gibi X6 Pro önerilmiyor? 8300 gibi deli dehşet bir GPU'ya sahip chipset kullanıyor. Bu telefonun bir kronik sorunu falan mı var?
Geri