Arama sonuçları: *

1. AkifM2009

A55-den Xiaomi 14T ye gecmek ne kadar mantikli?

1 ay once A55 aldim gayette memnumun arayuzu kamerasi cok iyi bi tek elde tutusu kaba onun disinda gayet iyi. Azerbaycanda suan resmi bi magazada 14t kulaklik hediyesi ile a55 e yakin fiyata geliyor uzerine 100 eklesem aliyorum sizce gecmeye degermi? A55 i kardesime verip 14T alirsam cokmu sorun...
  2. AkifM2009

A55-de neden uygulama kilidi yok?

Telefonun kendi arayüzünde uygulama kilitleme neden yok? Uygulama indirmek istemiyorum ama bunun çözümü yokmu? En azından kullandığınız iyi çalışan app lock uygulaması önere bilirmisiniz? Ve hayır secure folder tam olarak istediğim şey değil.
  3. AkifM2009

A55-den Xiaomi 13T-ye geçilirmi?

Merhabalar 1 hafta önce A55 aldım. Gayette güzel çalışıyor bataryasıda iyi gidiyor. Fakat kime söylesem keşke Mi13T alsaydın diyor. Babamda eğer A55-i istemezsen kardeşine ver sana Mi13T alırım zaten aynı fiyat(benim ülkemde) dedi. A55-in elde tutuşu baya rahatsız ve kalın. Sizce Mi13T-ye...
  4. AkifM2009

Mi13T yerine A55 aldım hata yaptımmı?

Evet Mi13T yerine A55 aldım düşünceleriniz nedir?
  5. AkifM2009

Bu gün alıyorum A55 mi Xiaomi 13T mi?

Merhabalar konunu tekrar açtığımı biliyorum ama eğer bi sorun çıkmazsa inşallah bu gün telefonumu değiştireceğim. Elimdeki Redmi Note 9 çok eskidi. Azerbaycanda yaşıyorum A55 ile Mi13T arasında fiyat farkı az. Maalesef yurt dışı ve ya ikinci el alma gibi seçeneğim yok(ailem yüzünden). Çok fazla...
  6. AkifM2009

Samsung Galaxy A55 vs Xiaomi 13T

Merhabalar Azerbaycanda yaşıyorum ve şu anda Xiaomi 13T (kısaltarak Mi13T diyeceğim) ve Samsung A55 bir indirimde çok yakın fiyatdalar. Sonuna kadar okursanız sevinirim. Benim için önem sırasına göre 1. Batarya 2. Uzun ömürlülük 3. Arayüz 4. Performans 5. Tasarım 6. Kamera geliyor. Kısaca...
Top Bottom