Arama sonuçları: *

1. Metekral123

Android Şu tarzda samsung telefon önerisi

Bu tarzda küçük telefonları çok seviyorum ucuz bulursam belki alırım diye düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
  2. Metekral123

Yardım Evdeki eski akıllı telefon nasıl değerlendirilebilir?

Evde çalışan temiz bir nokia n8 telefon var bu telefon bir köşede duruyor içim acıyor bir köşede çürüdüğü için sizce bu telefona napılabilir? ben oyun yüklemeye çalıştım hata verdi zaten nokia stor da çalışmıyor.
  3. Metekral123

Android Samsung s4 telefona 300 tl verilirmi?

2. El temiz bir samsung s4 telefon buldum 300 tl ye alınır mı?? Bir sorum daha var bu telefona custom rom atıp brawl stars oynayabilirmiyiz? kasarmı?
  4. Metekral123

Android 750 TL bütçeye 2. el telefon önerisi

En az 2gb ramli olmalı bide güncel android sürümlerini desteklerse güzel olur kamera falan önemli değil.
  5. Metekral123

Yardım Bu devirde s3 mini basit işlemler için kullanılırmı?

Arkadaşlar param yok evde basit mobil oyunlar oynamak için bir cihaz arıyorumdum karşıma s3 mini çıktı ben alıp custum rom ile android 7 yapıp basit oyunlar oynamayı düşünüyorum sizce dediklerim mantıklımı?
  6. Metekral123

730 TL 2gb ramli 2.el telefon önerisi

Servettim 730 TL :ROFLMAO: 2.el 2GB ramli telefon önerin brawl stars,kafa topu2,youtube açsa kasmasa yeter
  7. Metekral123

Android Brawl stars açan 2.eli ucuz telefon önerisi

Merhaba en az 2gb ramli brawl stars açan 2.elli ucuz olan telefon önerin
  8. Metekral123

Samsung galaxy a3 2016 oyun performansı nasıldır?

Evde duruyor ekranı kırık yaptırsam hangi oyunları oynayabilirim mesala kafa topu 2 pubg lite brawl stars oynayabilirmiyim. Dediğim oyunlarda 30 fps verse yeter bana.
  9. Metekral123

Samsung galaxy a3 10f telefon brawl stars açarmı?

1.5 GB rami var brawl stars açarmı?
  10. Metekral123

Huawei mate 10 vs Samsung s6 edge plus hangisi daha iyi?

Hangisi daha iyidir ben samsung s6 edge plusı almayı düşünüyorum 2. eli daha ucuz çünkü siz hangisini önerirsiniz?
  11. Metekral123

Küçük telefon önerisi

Alo alo yapsın yeter bide çok küçük olması lazım samsung olursa ve ucuz olursa iyi olur 2. el 0 fark etmez.
  12. Metekral123

Android Oyun için ucuz ve güncel sürüm destekleyen telefon önerisi

Tercihen küçük olsa daha iyi olur 2. el 0 fark etmez zaten pubg gibi ağır oyunlar oynamıyacağım brawl stars gibi hafif oyunlar oynuyacağım en 4gb rami olsa iyi olur.
  13. Metekral123

Samsung s6 edge brawl stars kaldırırmı?

Samsung s6 edge brawl star oynatırmı çok ucuz olduğu için almak istiyorum. Bütçeme göre 2. veya 0 el brawl star açan telefon önerir misiniz??
  14. Metekral123

Brawl stars açan ucuz telefon tablet önerisi.

Öneriniz varmı 2.el dışında.
Top Bottom