Arama sonuçları: *

1. B

Yardım s22 kullanıcıları acil yardım edebilir mi

s22 almayı düşünüyorum ancak böyle bir video ile karşılaştım. şu anki telefonumda ekran sürem 6 saat yardımcı olursanız sevinirim
  2. B

Yardım S22 mi iphone 11 acil yardım

Arkadaşlar 15k param var s22 mi iphone 11 mi lütfen yardım edin
  3. B

10k ya telefon önerisi

Merhabalar 10k civarına telefon lama istiyorum ne alabilirim aklımda samsung s21 var o telefonla ilgili size bir sorum olacak (s22 de olan instagam snapchat vb sosyal medya uygulamlarına sağlanan api desteği s21 de de var mı acaba) yardım edenlere şimdiden teşekkürler
  4. B

iPhone 8 hala alınır mı

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Arkadaşım yeni telefon aldığı için telefonu satıyor. Telefon iPhone 8 64 GB. telefon baya temiz yakın arkadaşım oldugu için biliyorum. Bu telefon beni 1 yıl götürür mü? Şu anki telefonum resmi note 8 pro. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. B

Yardım Oppo Reno 4 pro mu Xiaomi 11 lite mı

Arkadaşlar Reno 4 pro ile Xiaomi 11 lite arasında kaldım Önemli olan 3 kriter var 1. Şık durması 2. Kamerası ve uzun ömürlü olması 3. Pil performansı Bana bi yardımcı olur musunuz
  6. B

Yardım Max 5500 f/p kaliteli telefon önerisi

Arkadaşlar Max 5500 verebilirim güzel kaliteli ortamda göz dolduran bi telefon istiyorum Huaweinin yeni işletim sitemi olan telefonlarda olabilr yarın almam gerek acil yardım eder misiniz
Top Bottom