Arama sonuçları: *

1. U

S26 ultra hakkında ne düşünüyorsunuz

Samsung Galaxy S26 ultra çıktı bunun hakkında ne düşünüyorsunuz
  2. U

S24 ultra mı s25+ mı 15 T pro mu

S24 ultra mı s25+ mı 15 T pro mu almalıyım ne önerirsiniz
  3. U

S24+ vs 14 T pro mu .

S24 + mi 14 T pro mu hangisi daha iyi
  4. U

S25 ultra mı vivox200promu

Bataryası uzun gitmeli oyun oynarken fazla ısınmamalı yazılımı iyi olmalı kasma donma yapmamalı 3-4 yıl dayanması lazım oyun ve günlük kullanım için kısaca tüm önerilere açığım
  5. U

S24+ mı s24 ultra mı s25+ mı honor magic 7 promu

Çok kararsız kaldım s25+ ın farkı işlemci s24+ ile tek farkı işlemci honor magic 7 pro önerenlerde var s24 ultra 60 civarlarında çok kararsız bıraktı çoğu oyun ağırlıklı ama aynı zamandada bir süre günlük kullanım için aradığım özellikler batarya Yazılım performans uzun süre performans arıyorum...
  6. U

S24 ultra mı s25+ mı

S24 ultra ile s25+ arasında fiyat farkı çok karar veremedim ne önerirsiniz kamera ile işim yok bataryası yazılım ı ve oyun performansı önemli başka öneriniz varsa bekliyorum
  7. U

S25 plus kullanan varmı

S25 plus kullanan varmı varsa bataryası nasıl ne kadar gidiyor
  8. U

S25+ fiyatını hak ediyormu s25 mi s25+ mı

S25+ fiyatını hak ediyormu s25 mi s25+ mı s26 beklenilirmi
  9. U

Samsung telefon önerecek varmı

4 sene dayanması için Samsung telefon arıyorum önerilere açığım
  10. U

Redmi note 13 pro+ nasıldır önerir misiniz

Redmi note 13 pro plus nasıldır önerir misiniz
  11. U

S24 fe vs redmagic astra gaming

S24 fe mi almalıyım yoksa red magic Astra gaming beklemelimiyim Kaynak: https://hwp.com.tr/redmagic-astra-gaming-tablet-inceleme-oyuncular-icin-en-iyi-tablet-315777 https://hwp.com.tr/redmagic-astra-gaming-tablet-inceleme-oyuncular-icin-en-iyi-tablet-315777
  12. U

S25+ kullanan varmı deneyeyimlerini anlatabilirmi kullanan varsa

S25+ kullanan varmı varsa deneyeyimlerini anlatabilirmi kullanan varsa bide 256 mı 512 mı
  13. U

S25+ vs honor magic 7 pro

Hangisini almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ve oyun oynuyorum tüm önerilerinizi bekliyorum ( iphone hariç)
  14. U

Xioami 15 ultra almayı düşünüyorum kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi

Xioami 15 ultra almayı düşünüyorum da kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi batarya, kamera, performans v. B
  15. U

S24 ultra vs vivo x200 pro

S24 ultra veya vivo x200 pro düşünüyorum önem verdiğim özellikler kutu içeriği batarya batarya benim için çok önemli performans performans da benim için baya önemli oyun oynarken kasma donma yapmaması çok önemli kamera kamerada önemli ama batarya ve performans kadar değil kötü çıkmasın...
  16. U

Xioami 15 mi s24 ultra mı

Xioami 15 ile s24 ultra arasında kaldım bi tarafta 7 yıl güncelleme desteği öteki tarafta donanım xioami 15 (512) Gb ın fıyatı s24 ultra dan daha ucuz sizce hangisi
  17. U

Beni uzun süre yolda bırakmayacak oyun için telefon

Normalde s24 ultra düşünüyordum ama fiyatı 55 bin olduğu için vazgeçtim daha ucuz a beni uzun süre yolda bırakmayacak oyun oynamak için telefon arıyorum tüm önerilerinizi bekliyorum
  18. U

S23+ mı S25+ mı almalıyım önerilerinizi bekliyorum

Oyun yazılım batarya bide uzun kullanmak için alacam sizce hangisini almalıyım
  19. U

S24 fe vs s24+ Vs s25+ hangisi alınmalı ( verdiği ekran süresi önemli)

Genellikle coc cr tarzında şeyler oynarım arada bi 1-2 el pubg atar çıkarım benim için önemliolan 3 şey 1- verdiği ekran süresiben 10-11 saat telefon a bakarım batarya benim için çok önemli 2- yazılım yazılımın uzun süre verilmesi ve yazılımların telefon u dünki ggibi stabilizesini koruması...
Geri