Arama sonuçları: *

1. the_vrboy

13k ya bu telefon alınır mı

yenilenmiş oldugunu biliyorum ama 0 alabilecegim telefonlardan daha güçlü sizin oneriniz ne https://www.teknosa.com/yenilenmis-samsung-galaxy-s22-128-gb-siyah-cep-telefonu-1-yil-garantili-kalite-p-790184699?utm_source=epey&utm_medium=comparison&utm_campaign=urun_listeleme
  2. the_vrboy

Redmi 15 mi redmi note 13 mu

hangisi arkadaşlar maks butcem 12bin
  3. the_vrboy

Kardeşime telefon onerisi

11-12k cıvarina kardeşime telefon bakıyoruz redmi note 12 veya 13 düşünüyordum fakat nothing 1 i gordum oda mantıklı geldi hangisi daha iyi mantıklı
  4. the_vrboy

Telefon onerisi2. el

arkadaşlar bugun yanlışlıkla babamın telefonunun ekranını kırdım telafi olarak ona telefon almak istiyorum ama çok param da yok çıksa çıksa en fazla 3 bin falan çıkar oda maks yanı yani 3 bin tl ye 2. elde ne alabilirim veya eski bi telefonum var samsung j8 onun ekranını 600-700 tl ye temin...
  5. the_vrboy

Lg g5 hala alınır mı babam kullanacak

merhaba babamın oyle oyunla falan işi yok facebooka giriyor kasmasın donmasin sonra banka uygulamalari yuklensin yeter diyor kamerasida orta derecede çekse yeter diyor bende bi lg g5 buldum 2 bataryali 4-32 kutulu 1300 tl diyor bana mantıklı geldi şuan babamın kullanıdıg telefon j7 prime 2 ona...
Geri