Arama sonuçları: *

1. Dagiterkedenokcu

İphone 11 vs s23 fe vs s23

İphone 11 (1.5 k aylik) S23 fe (2.3k aylik) S23 (2.5 k aylik) Kararsiz kaldim 3 u arasinda oyun oynayip yayin acicam
  2. Dagiterkedenokcu

Oyun icin s23 fe vs a55

Sadece oyun oynuyom kayit acarim ve arada fotograf cekerim kasmasin yeter
  3. Dagiterkedenokcu

A55 oyun icin Alınır mı?

o butcede buldugum en iyi telefon aylik 2 k olarak geliyo taksidi
  4. Dagiterkedenokcu

15-16 k ya taksitli 0 oyun icin telefon

Oyun yayin yapicam kasmasin istiyorum
  5. Dagiterkedenokcu

15 k civarina 0 oyun yayin icin en iyi telefon

Yenilenmiste olur islemci onemli yyain acinca kasmasjn
  6. Dagiterkedenokcu

13 k ya 0 ve 2. El oyun yayin icin telefon

Kasmasin hic bir oyunda yayindada bu fiyata en iyi 0 ve 2. El telefonlari bekliyorum
  7. Dagiterkedenokcu

13 k ya alinabilcek en iyi 2. El yd gaming telefon?

Full oyun oynarim 120 dps olmasi onemli benim icin
  8. Dagiterkedenokcu

2. El yd Oyun edit yayin icin 13t pro vs x7 pro vs 14t vs k60 pro vs f6

Antutuda x7 pro onde ve islemcisi de cok iyi 14tnin islemcisi x6 proyla ayni acikcasi 13 t pro ile x7 pro arasinda kaldim birde f6 ve k60 pro hepsinin islemcileri cok iyi 2. El alicam kayirli olursa daha iyi olur ama degilsede kayit ettirebilirsem kalici cuzi miktarda iyi olur ilan atarsaniz...
  9. Dagiterkedenokcu

Oyun icin f6 vs 13t pro vs x7 pro vs 14t

Sadece oyun oynamak icin alicam agir oyunlar oynuyorum buna bakarak tavsiye verirseniz sevinirim simdiden tessekurler
  10. Dagiterkedenokcu

2. El 13 k ya islemci ve oyun performansi odakli telefon onerisi

Kamerasi onemli degil cok belli olsun goruntu yeter isinmasin cok uzun sure oynayinca onerilerinzii bekliyorum tessekurler.
  11. Dagiterkedenokcu

En fp 2. El yd kayitli sorunsuz telefon 12 k

Fps oyunlari cok oynuyorum o yuzden yeni telefon lazim bu fiyata en fp 2. El yd kayitli telefon onerirmisiniz islemcisi benim icin onemli kamerada biraz duzgun olsun yeter ki
  12. Dagiterkedenokcu

2. El kayitli Full oyun icin telefon oneri

Surekli oyun oynuyorum ve oyun performansi benim icin onemli suanki telefonum mi 11 lite ve acikcasi cok memnun degilim bunu satip ustune koyup telefon alicam oynadigim oyunlar:pubg standoff 2 mlbb(arada sirada) brawl stars fifa mobile rocket leauge ve fortnite oynarim ancak onceligim standoff...
  13. Dagiterkedenokcu

Pubg,minecraft,standoff 2 tarzi oyunlar icin 2. El yd telefon

Butce 11500 pubg ve standoff oynarim sıklıkla ve arkadaslarla minecraft suanki cihazim mi 11 lite pubg 90 ve standoff 120 olursa benim icin cok iyi olur onerilerinizi bekliyorum simdiden tessekurler Not:islemciye onem veriyorum kamera onemli degil pek ama guzel ceksin oyle bulanik bulanik olmasin
  14. Dagiterkedenokcu

Butce 11k 2. El yd kayitli oyun telefonlari lazim

Cok oyun oynuyorum standoff 2 mc mlbb pubg cpm tarzi 120 fps standoff olursa sevinirim pubgdede 90 en az simdiden tessekurler
  15. Dagiterkedenokcu

Standoff 2 de 120 fps alcak telefon oneri (en az 1 yil 120 fps) (2. El)

Standoff 2 de uzun sure 120 fps olcak telefon lqzim 2. El butce 10 k link atarsaniz sevinirim simdiden tessekurler ( fps boost yapmadan)
  16. Dagiterkedenokcu

Butcem 10 bin tl telefon onerileri 2. El

2. El kayitli ve 120 fps telefon onceligim oyun oynuyorum 120 veya 144 hz olursa daha iyi olur peeklemek icin
Geri