Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

18k bütçeyle taksitli telefon önerisi

Anneme telefon alıcaz, s24fe almasını söyledim ama 25k ya çok dedi. 18k civarına taksit imkanı olann telefon önerebilir msiiniz?
  2. RevenKalr

12-14bin bütçe ile telefon önerisi

Bir abi telefon alacak, aklında redmi note 13 pro var. Siz bu bütçeye ne önerirsiniz? 14 bini çok gecmemesi lazım
  3. RevenKalr

6800 TL ye s10 nasıl telefon?

Selam dostlar, şu an iphone 8 kullanıyorum ve her düşüşte telefon kırılıyor, bozuluyor. Ben de easycepten telefon bakıyordum. Aklımda 3 model vardı, s10-s10plus ve s20 Fe s10 ve s10 plusın ekran kalitesi ve dış görünüşü beni çok cezbetti, s20fe ise kamera olarak daha güzeldi ama çok kalın geldi...
  4. RevenKalr

30k Bütçe telefon önerisi

30K bütçe ile telefon arıyorum, kamera ve günlük işler için ihtiyacım var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
  5. RevenKalr

10k büteye telefon önerisi (2. el)

Arkadaşlar oncelikle bir sorum olscak, ben iphone 8 kullanıyorum ve her düşüşünde kırılıyor bu telefon. yaptırıp satmayı düşünüyorum. Ne kadara satılır? Touch ıd calısıyor yenilenmiş telefon, bir sorunu yok. Bunu satıp 10k civarına 2. el telefon almak istiyorum. İnce olması önceliğim. Aklımda...
  6. RevenKalr

S23 un hangi modeli alinir?

Arkadaslar bir arkadasima s23 dusunuyoruz, modeller arasi islemci farki vesaire var mi? Bir de en fazla ne kadar verilir bu telefona? Telefoncudan taksitle alacak s23 veya 22 dusunuyor, s22 kotu diye biliyordum ama bir sorayim dedim. Cevaplaeinizi bekliyorum simdiden tesekkurler
  7. RevenKalr

S10e alinir mi? Ne kadar eder

S10e alinir mi alinirsa ne kadar verilir?
  8. RevenKalr

Teyzeme 10k altina telefon onerisi

Arkadaslar teyzem telefon alacak, 10k butcesi var ama daha ucuz olursa daha iyi olur. Arada forograf ceker, sosyal medyada dolasir, sarji iyi gitsin ve cok buyuk kaba olmasin telefon. Onerilerjnizi bekliyorum
  9. RevenKalr

7-9.5k arası Telefon önerisi

Selam arkadaşlar, 12 yaşında ki kardeşimin telefonu bozuldu ve telefon alıcaz. İşi gücü roblox oynuyor yaptığı başka bir şey yok, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  10. RevenKalr

8K ya oyun oynatacak telefon

Arkadaşlar kardeşim 2 yıldır Redmi note 8 pro kullanıyor, roblox oynuyor sadece ve note8pro nun performansından memnundu; bazı oyunlarda zorluyor ama işimi görüyor diyordu. Telefon bozulduğu için note 8 pro dan güçsüz olmayacak şekilde 8k ya telefon var mıdır?
  11. RevenKalr

7000 TL telefon önerisi

Anneme alınacak, bütçe 6500 ama 7 ye zorlarız. Şimdiden teşekkür ederim.
  12. RevenKalr

13-14k bütçe ile telefon önerisi

Arkadaşlar kuzenim telefon alacak bütçesi 13-14 arası, geçenlerde forumda bir telefon görmüştüm işlemcisi falan çok iyi diyorlardı 12k mı 13k mı neydi modeli hatırlamıyorum o hala stoklarda var mı? Bu bütçeye ne önerebilirsiniz?
  13. RevenKalr

10-20k arasında telefon önerisi

Arkadaşlar net bir bütçem olmadığından 10-20k arası gibi uçuk bir aralık veriyorum. hem 10k civarına hem 15k civarına hem de 18-19k civarına telefon arıyorum. Kamerası güzel olsun, ios android takıntım yok. Her bütçede telefonu neden önerdiğinizi + larını ve - lerini de söylerseniz mutlu olurum...
  14. RevenKalr

3000 TL butce telefon onerisi

Arkadaslar 3k butce ile gunluk kullanimda sikinti yaratmayacak bir telefon ariyorum Onerileriniz neler? 2. el Param güvende olur
  15. RevenKalr

İphone 8 i hangi telefonla takas edebilirim?

Arkadaşlar 6 aylık yenilenmiş bir iphone 8 cihazım var. arka camını çatlattım yaptırıcam arkasını, 64gb ve başka hiçbir sıkıntısı yok touch id vs. çalışıyor. kasa tertemiz, kutu garanti yok direkt sıkıntısız yenilenmiş diyebiliriz. bunu 2. elden bir android ile takas etmeye kalksam ne...
  16. RevenKalr

7 plus ve 8 plus a ne kadar verilir?

Arkadaslar yenilenmis veya ikinci el ya 7 plus ya da 8 plus alacagim. Buradaki telefonculardan almayi dusunuyorum suan kullandigim yenilenmis 8 i de burdan 3900 e almistim. Sizden istegim 2. El 7 plus ve 8 plus a maks ne kadar verilir birde yenilenmis 7 plus ve 8 plus a ne kadar verilir bunlari...
  17. RevenKalr

1800 TL telefon önerisi

1750 TL ye p13 blue max var onun yerine daha iyi ne vardır?
  18. RevenKalr

Iphone 8 plus ne kadara alinir

Arkadaslar ablama 7 plus ya da 8 plus alicaz. Magazalardan ikinci el ya da hatasiz yenilenmis almayi dusunuyoruz. 7 plusa ve 8 plus a bunlara maksimum ne kadar verilir?
  19. RevenKalr

Max 4k iphone 8 önerisi

Arkadaşlar 12 ay alışveriş kredisi/ taksit le 3500-4000 telefon almayı düşünüyorum. Aklımda iphone 8 kamerası için istiyorum , yenilenmiş ürünler ucuz oluyor galiba . Onerebileceginiz bir mağaza vs. Var mı link atabilirmisiniz nereden alabilirim.
  20. RevenKalr

Note 8 pro dan iphone 7 ye geçmek

Arkadaşlar şuan note 8 pro 64/6 versiyonunu kullanıyorum. Kardeşim yeni telefon alacak , bu telefonu ona verip kendime easycep den 2999TL ye iphone 7 128gb aldırmam mantıklı mı? Telefonda oyun oynamıyorum instagrama net hikaye atmak ve akıcılık için istiyorum. Sizce mantıklı mı ne diyorsunuz?
Top Bottom