Arama sonuçları: *

1. Sagopa Kajmer

Realme 12+ Alınır Mı?

Dostlar ananeme telefon alıcam sizce realme 12+ alınır mı. maksimum 11k, nfc olması önemli, bide resimleri koyabilecek kadar depolama.
  2. Sagopa Kajmer

S22 Ultra Alınır Mı!

Dostlar 22k ya s22 ultra var arkadaşım satıyo,bu dönemde s22 ultra alınır mı yoksa yazı bekleyip xiaomi 15 veya xiaomi 17 alacağım hangisini tavsiye edersiniz.
  3. Sagopa Kajmer

25K Altına Telefon Önerisi

Dostlar teyzem internette çanta satışı yapıyor. Onun için ürünlerinin fotoğraflarını çekebileceği,instagramda paylaşabileceği bir telefon arıyorum.25k altına yurtiçi iphone vs varmı. Ne önerirsiniz.
  4. Sagopa Kajmer

Xiaomi 14T Pro mu yoksa 14 Pro

Dostlar bu iki model arasında çok kararsız kaldım sizce hangisi daha iyi en az 5-6 yıl kullanacağım o yüzden hangisi daha uzun gider ikisininde 1 tblık modelini düşünüyorum 14 Pro da 16gb ram var. 14T Proda 12 GB ram var. Kullanan varsa hangisini önerirsiniz
  5. Sagopa Kajmer

27K İle Telefon Önerisi

Dostlar Max 27k bütçe ile telefon alacağım ne önerirsiniz
  6. Sagopa Kajmer

25K TL ile iPhone Bulunur Mu?

Dostlar hayatımda hiç iPhone kullanmadım, o yüzden ilk defa kullanıcam hala iPhone alınır mı? Yada 25k ya hangi ikinci el iPhone alınır öneriniz varmı
  7. Sagopa Kajmer

OnePlus 12 vs Xiaomi 14T Pro

Dostlar bu iki telefonda birbirine çok yakın duruyo hangisi daha iyi karar veremiyorum. Bir telefonu aldım mı 5-6 sene kullanıyorum. Hangisini tavsiye edersiniz. İkisininde fiyatı aynı
  8. Sagopa Kajmer

Bu 6 Telefondan Hangisi Daha İyidir

Xiaomi 14 Ultra / Xiaomi 14T Pro / Xiaomi 14 / Xiaomi 13 Pro / Xiaomi 13T Pro / Xiaomi 13 Dostlar bu telefonlardan hangisi daha iyidir öneren veya kullanan varmı
  9. Sagopa Kajmer

6k Bütçeye iş telefonu önerisi

Dostlar babama çalıştığı yer için telefon alacaklar 6k maks bütçe var rami vs iyi bi telefon varmı
  10. Sagopa Kajmer

Mİ 13 Pro Alınır Mı

Dostlar bi tanıdık üzerinden İran'dan Mi 13 Pro getirtmek istiyorum ben kullanıcam nasıl telefondur alınır mı
  11. Sagopa Kajmer

17K ALTINA TELEFON ÖNERİSİ

Hacı abiler 5 yıldır GM 9 PRO kullanıyorum şu zamana kadar yarı yolda bırakmadı ama artık ayrılık vakti geldi maksimum 17bin tl olacak şekilde güzelinden bi telefon önerir misiniz
  12. Sagopa Kajmer

25K ALTI TELEFON ÖNERİSİ

Kamerası ve ekranı güzel olsun yeter benim için mütçe max 25k
  13. Sagopa Kajmer

3500-4000 TL Bandında 4 veya 6 gblık telefon önerisi

Dostlar babam için iş telefonu lazım 6 veya 4 gblık bi telefon öneriniz varsa max bütçe: 4000
  14. Sagopa Kajmer

İphone 13 Mü İphone 11 Mi̇

Dostlar kuzenime telefon alacağız 2 telefon arasında kaldık sizce hangisini almalıyız eski telefonu iPhone 6s 7 sendedir kullanıyo yeni telefonununda böyle olmasını istiyo sizce hangisi daha iyi
  15. Sagopa Kajmer

Kamerası mükemmel telefon önerisi

Dostlar iPhone gibi kamerası olan bi telefon önerebilir misin bu telefonla kısa film vs. Çekilecek bütçe Max: 7000TL
  16. Sagopa Kajmer

Öneri POCO X3 KULLANAN VARMI

Dostlar anneme bu telefondan almak istiyorum ama nasıl bilmiyorum kullanan varsa yazabilir mi
  17. Sagopa Kajmer

Öneri Xiaomi Redmi Note 9S vs Samsung Galaxy A31 Vs Xiaomi Redmi Note 9 128GB

Dostlar anneme bu 3 telefondan birini alacağız ama karar veremedik kullanan varsa yazar mısınız
  18. Sagopa Kajmer

Öneri 2500 TL ye telefon önerisi

Dostlar annem için telefon alacağım ama ne almalıyım GM 10 ve GM 10 Pro yada Xiaomi gibi bişey var kafamda ancak sizinde önerilerinizi alabilir miyim
  19. Sagopa Kajmer

Öneri Bataryası çok güçlü ancak fiyatı çok ucuz telefon

Dostlar ucuz ama bataryası aşırı güçlü bi telefon lazım önerilerinizi bekliyorum 1000 veya 1500 TL altı olursa sevinirim
  20. Sagopa Kajmer

Xiaomi Redmi Note 9S

Selamlar dostlar annem yeni telefon bakıyorum sizce bu telefon iyi mi kullanan varmı
Geri