Arama sonuçları: *

1. swindler

15k bütceye telefon önerisi

Beyler anneme telefon alacağız anneler günü için 15k civarı bütçemiz var fakat xiaomi kullanıyor şuan ve hiç memnun değilmiş o yüzden xiaomi istemiyor. Ben a35 düşündüm daha iyi önerisi olan varsa önerilerinizi bekliyorum.
  2. swindler

10kya kadar ikinci el telefon önerisi

Beyler bir arkadaş telefon alıcakta 10k ya kadar ikinci el veya sıfır bir telefon önerebilir misiniz?. Hayır öğrenci indirimini kullanamıyorum.
  3. swindler

Whatsapp vb. Destekleyen tuşlu telefon önerisi.

Beyler eskiden evde nokia 5610 vardı benim ilk telefonumdu. Şuanda bir tuşlu telefon lazım bende bi bakayım ona dedim ve bir miktar nadir bir telefon olduğunu öğrendim hele onhn bir üst modeli 5710. 5610 un içinde 2d assasins creed falan vardı çok hoşuma giderdi. Şuan whatsapp destekleyecek ve...
  4. swindler

2.5k ikinci el telefon önerisi

Beyler arkadaşın telefonu çöp oldu ama eski bir telefondu zaten en azından akıllı olsun diye az bir bütçeyle ikinci el telefon arayışına girdi sizce bu bütçelerde ne alınabilir.
  5. swindler

Samsung Galaxy S10+ Vs. Note 10+

Beyler ikinci el ikisinden birini alacağım telefondan hiç oyun oynayan birisi değilim birtane bile yok. Kamera ve ekran önemli benim için sizce hangisi tercih edilir?
  6. swindler

18k Telefon Önerisi.

Beyler maksimum 18-19 civarına çıkabilirim. Kamerası güzel olsa iyi olur onun dışında hiç oyun oynamıyorum telefondan şuan redmi note 9 kullanıyorum ve berbat arayüzü olsun kamerası olsun, sürekli kasıyor telefon tek iyi özelliği bataryası onun dışında çok kötü. Ben s21 fe düşündüm hem arayüzü...
  7. swindler

Redmi Note 10s Vs. Note 9 Pro

Arkaslar yd telefon alacağım ama note 9 pro ile note 10 s arasında kaldım kozmetik olarak note 10 daha çok hoşuma gidiyor ama donanım olarak ne durumdalar acep?Oyun amaçlı kullanmayacağim
  8. swindler

Aşağıda bıraktığım iphone 7 ye ne kadar verilir

Arkadaşlar iphone 7 plus var bi tanıdıkta kutu fatura yok pil ömrü 79 garanti falanda yok maks kaç verilir 32gb
  9. swindler

Sizce iphone 7 alınır mı?

arkadaşlar maks 2200 bütçem var üstü olmaz bütün şartlarımı zorlayarak 2200 e çıktım telefonde oyun oynamıyorum sosyal medya kamera ve akıcılık benim için önemli o yüzden ios olursa iyi olur ilk iphone 6s 64gb düşündüm sonra iphone 7 lere baktım onlarıda alabiliyormuşum sizce iphone 7 alınır mı?
  10. swindler

2200 lira telefon önerisi

arkadaşlar 2200 liraya alabileceğim bir telefon önerebilir misiniz? 2.el 0 fark etmez zaten 0 yoktur bu fiyata kamerası bataryası falan f/p olsun rahatça kullanabileyim 1632764535 iphone 6s iyi midir? alıp bir süre sonra 2300mah batarya falan taksam
  11. swindler

Lenovo vibe z90 vs Samsung j5 acil

beyler lenovo z90 mı iyidir j5 mi alıcam acil
  12. swindler

Kamerası güzel telefon

Beyler 7.5 8k gibi bir bütçem var tamamen kamera önemli kamera önemli degil bu f/p diyip telefon önermeyin tamamen kamera üzerine yapılmış bir telefon olması lazım önerirseniz teşekkür ederim.
  13. swindler

3k 4k arasi telefon.

Beyler 3000 4000 arasi en iyi f/p telefon hangisidir her bakimdan olursa sevinirim(şarj performans kamera vb.)
Geri