Arama sonuçları: *

1. Z

IPhone 11 mi Samsung A17 mi?

iPhone 2. El (yenilenmiş) olacak Samsung sıfır olacak sizce hangisi daha mantıklı?
  2. Z

Samsung A17 alınır mı?

Bu telefon borç almaya değecek kadar güzel mi alınır mı yoksa yenilenmiş iPhone mi almalıyım? Not: 2. El önermeyin alamıyorum.
  3. Z

Ucuz telefon ölü yatırım mıdır?

Günlük işleri görsün diye 5-6 bin liraya bir telefon almak istiyorum ama bu fiyata İnfinix, Omix, Techno gibi ismini ilk defa duyduğum garip markalar var sizce bu telefonları almak mantıklı mı yoksa bana sık sık arıza falan çıkaracak sorunlu cihazlar mı? En ucuz 7500 liraya Redmi buldum onu da...
  4. Z

Android Go yeterli mi?

Almak istediğim cihazda Android Go işletim sistemi varmış bu ne demek oluyor her uygulamayı çalıştırmaz mı Go olduğu için yoksa normal android gibi mi?
  5. Z

İnfinix telefon alınır mı?

https://www.pazarama.com/infinix-smart-9-neo-titanium-dual-sim-3gb-64gb-gb-orta-dogu-surumu-orijinal-2-yil-garantili-p-4894947049866?magaza=tecno-store&utm_source=price_comp&utm_medium=Akakce_cpc&utm_campaign=Akakce-fiyat-karsilastirma-standart&v=1.50.3 6 bin lira civarı bütçeyle telefon...
  6. Z

6 bin lira telefon önerisi?

6 bin liraya sıfır ya da yenilenmiş olarak hangi telefonu önerirsiniz? Günlük işler için kullanılacak.
  7. Z

Yenilenmiş telefon alınır mı?

Çok düşük bütçede (6 bin lira civarı) iş görecek bir cihaz almak istiyorum, temel şeyler için kullanılacak ve faturalı satış olması lazım olduğu için ikinci el alamıyorum. Cihazlara bakarken 6-7 bin liraya D kalite yenilenmiş iPhoneler gördüm iPhone X gibi sizce almak mantıklı mı yoksa bu...
Geri