Arama sonuçları: *

1. applebilgi1

İphone 14 pro max Işık patlaması cözümü ?

selamın aleyküm arkadaşlar iphone 14 pro max telefon aldım ışık patlama sorunu yoktu bi anda oldu anlamadım bende normalde dışarıda hicbir sıkıntı yok ama ışıgı görünce böyle yapıyor videoyu halletimde normal fotoğraf modunda vs böyle oldu bunu nasıl düzeltebilirim videodaki gibi oluyor
  2. applebilgi1

İphone 14 pro max pasaport kayıtlımı ?

arkadaşlar bugun 14 pro max aldım yurt dışı ama pasaport kayıtlı dedi bende emin olmak icin e devletten baktım kayıtlı cihaz yazıyor yani tr olmuş oluyor dimi Kaynak: Yolcu beraberi kaydedilen cihaz Durum : IMEI NUMARASI KAYITLI
  3. applebilgi1

İphone 16 vs iphone 14 pro max hangisi daha iyi ?

İphone 14 pro max mı daha iyi yoksa iphone 16 mı kamera video hangisi daha iyi ceker
  4. applebilgi1

3 Ocak 2026 Telefonlara ne vergisi geliyor ?

Arkdaşlar 3 Ocak 2026 telefonlara ne vergisi geliyor birde yüzde kac geliyor bilgisi olan varmı ?
  5. applebilgi1

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek ?

Telefonlarda Zamlı Tarifeye ne zaman gecilicek telefonlara bi zam gelicekmi yoksa standart mı kalıcak
  6. applebilgi1

İphone 16 Kamera kalitesini bozmayan lens önerisi ?

İphone 16 Kamera kalitesini bozmayan lens önerisi varmı cidden fp diyebiliceginiz
  7. applebilgi1

İphone 18 Serileri Sızdırıldımı ?

arkadaşlar İphone 18 Sızdırıldımı bilen varmı 2026 da cıkmıcak diyorlar sizce ne kadar doğru
  8. applebilgi1

İphone zam gelicekmi 2026 ?

2026 1 Ocak İphone Modellerine zam gelicek mi yoksa aynı fiyatlardan mı kalıcak ?
  9. applebilgi1

İphone Serisine Büyük zam gelebilir ?

İphone serisine 230/maliyet artışı türkiye fiyatlarını ikiye katlayabilir mi yılbaşının etkisi olur mu ?
  10. applebilgi1

Telefon Fiyatları düşüşte zam mı gelicek ?

arkadaşlar Telefon fiyatlarının çogu düşüşte hepsi zam mı gelicek ondan mı indiriyorlar ?
  11. applebilgi1

İphone 16 ve İphone 14 pro max Takas olur mu ?

arkadaşlar iphone 16 düz ile iphone 14 pro max takas olur mantıklımıdır?
  12. applebilgi1

Yılbaşında İphone Telefonlara zam varmı 2026 ?

Yılbaşında 2026 da TR YD Cihazlara zam varmı Apple ?
  13. applebilgi1

İphone Telefonlara Zam gelicek mi 2026 ?

İphone Telefonlara 2026 ocak ayında zam gelicek mi memur zamlarıyla işci maaşına zam gelince sizlerin tahminleri nelerdir ?
  14. applebilgi1

Bellek Krizi Hakkında neler düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar Gerek Ekran kartı gerek telefon hakkında bellek krizi hakkında neler düşünüyorsunuz bu durum ilerki yıllara 2026 ya 2027 ye yansıyınca nasıl bir ilerleme durumu ortaya cıkıcak gerek zamlar olsun gerek stok olsun sizlerin görüşleri nelerdir
  15. applebilgi1

Apple Değer Kazanıcak mı ?

selamın aleyküm arkadaşlar apple yılbaşında değerlenicek midir sizce
Geri