Arama sonuçları: *

1. Cristo20

12.000₺ Bütçe telefon önerisi.

babama telefon alacağım önemli kriter batarya ve yazılım, bütçe 12-13 civarı realme 12+ ve samsung a26 arasında kaldım başka önerisi olan var mı ?
  2. Cristo20

7-8 bin bandına anne babaya alınacak telefon önerisi.

arkadaşlar selam kendime honor 400 pro telefon alacaktım pro olmayan modelini alıp anne babama da telefon almaya karar verdim ikisi için toplam 17-18 civarı bütçem kalıyor https://www.hepsiburada.com/redmi-14c-128-gb-6-gb-ram-xiaomi-turkiye-garantili-yesil-p-HBCV000076VCIV şu telefon nasıldır...
  3. Cristo20

Az bilinen telefon markaları baş yakar mı ?

Merhaba arkadaşlar 4 yıldır iphone 11 pro kullanıyorum son 1-2 haftadır kamera ve sosyal medya için telefon arayışındaydım vivo, tecno, honor vb. gibi çok bilinmeyen markaların dediğim konularda apple ve samsung'u geçtiğini gördüm kafam iyice karıştı örneğin tecno camon 40 pro 5g'nin ne kadar...
  4. Cristo20

30.000tl bandında sadece sosyal medya için telefon önerisi.

Arkadaşlar merhaba 30 civarında bütçem var şu an iphone 11 pro kullanıyorum çok yaşlandı telefon değiştirmem gerekiyor, telefondan oyun oynamam ara sıra dizi film izlerim işe gidip gelirken bluetooth bağlar şarkı dinlerim o kadar benim için tek önemli detay kamera ve çektiğim fotoğrafların...
  5. Cristo20

Uygun fiyatlı telefon önerisi

arkadaşlar merhaba kardeşimin telefonu bozuldu 8-9 bin civarına telefon araştırıyorum poco c65 buldum hepsiburada da 8.500 tl ama 12 taksit yapınca 10.500 e geliyor mantıklı bir telefon mu aynı bütçeyle alınabilecek daha iyi bir seçenek var mı ?
  6. Cristo20

Easycep 13 pro max alınır mı ?

Arkadaşlar telefon alacağım nakit alırsam iphone 13 düşünüyorum easycep üzerinden alırsam 13 pro max almayı düşünüyorum benim için önemli olan kamera kalitesi.
  7. Cristo20

11 pro'dan xs max'e geçilir mi ?

merhaba arkadaşlar 3 yıldır 11 pro kullanıyorum telefon özellik olarak bana yetiyor ama ekran boyutunu ve ekran kalitesini beğenmiyorum bir de şöyle bir durum var telefon yurtdışından geldi kardeşimin üstüne kayıtlı hatla kullanıyorum ve kendi üzerime hat almam gerekiyor bunun için aynı zamanda...
Geri