Arama sonuçları: *

1. M

Yenilenmiş cihazlarda hangi site

Arkadaşlar şuan piyasada en aktif easycep var bide getmobil var sizce hangisini tercih etmek mantıklı şuan getmobilde ıphone 11 256 GB mükemmel cihaz 21k 6 taksit vade farksız var sizce tercih edilir mi ?
  2. M

Yd kayıtlarda direnç

Arkadaşlar şuan telefonlara yapılan dirençli kayıt diye bir olay var bu olay tam ne oluyor ve ne gibi zararları mevcut ?
  3. M

13-15 k bandında telefon

max 16 k olabilecek fp diyebileceğimiz ve mümkün ise samsung redmi gibi markalar olmasın nothing phone 1 düşünüyorum poco x5 pro ile aynı işlemciye sahip kararsız kaldım bi el atarsanız sevinirim sadece telefon
  4. M

S24+ mı 14 plus mı ?

ıphone 11 kullanıyorum güncel fiyatları önemli değil 2 telefon arasında kaldım samsung s24+ ve ıphone 14+ arasında kaldım bi kullanana sorduğumda bana s serisi 256 gb ise 200 gb boş kasıyor dedi kasma oluyor diyince bi tırsmadım değil. Eğer kullanan varsa 14+ mı s24+ mı hangisini tavsiye...
  5. M

f/p oyuncu telefonları

20k ya kadar bütçe zorlayabilirim güzel pubg oynıyabileceğim bi telefon önerirseniz sevinirim
  6. M

işlerimi idare edebilecek bir telefon.

arkadaşlar benim zoom üzeri girmem gereken ve vermem gereken derslerim var bu dersleri alanım olmadığı için telefonla vermek mecburiyetindeyim ancak bana şarjı ve ekran kalitesi iyi olan bi telefon lazım çok uçmadan alabilirmiyim
  7. M

yurt içi omix x600 mü yurt dışı redmi note 11 pro 4g mi ?

yurt içi omix x600 mü yurt dışı redmi note 11 pro 4g mi ?
  8. M

OMİX X600 MÜ YOKSA REDMİ NOTE 11 PRO MU ?

BAŞLIKTADA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ OMİX X600 MÜ YOKSA REDMİ NOTE 11 PRO MU
  9. M

önerebilecek güzel telefon

ıphone dışında beni 4 5 yıl idare edebilecek güzel telefon düşünüyorm
  10. M

Maks 7000 tl ye telefon önerisi

7000 tl ye kadar çıkabilirim bana şarjı uzun dayanabilen programları( arvento vb.) rahat açabilen bi telefon önerisi ?
Geri