Arama sonuçları: *

1. DarkLegion3

Ucuza Askerde Kullanmalık Telefon Önerisi

Telefonlardan pek anlamam abime alacağız zaten bu yüzden xiaomi düşündük 2-4 bandında sarjı uzun gitsin instaya falan girsin yeter. İkinci el alacağız
  2. DarkLegion3

Yurt Dışı İPhone 15 kaç gün kullanılabiliyor?

Arkadaşım 11.000 TL ye telefonuyla satmak yerine bana 7.000 tl ye satmayı önerdi (dostum oluyor dolandırma vs. Yok) eylüle kadar da kullanabiliyor Muşum aklımda takılan sorular var bu telefonu 240 gün kullanabiliyor muyum? Alsam mantıklı olur mu? 4 ay 2 telefon taşıma konusunda sorun yaşamam
  3. DarkLegion3

Yardım 5 Gün Sonra Iphone SE Alacağım Sorularım Var

Başlıkta belirttiğim gibi 5 gün sonra telefon alacağım ve kafamdaki Iphone SE fakat kafamda sorular var. -Telefonun bataryası gerçekten kısa ömürlümü? 1 günü normal bir kullanımda hemen bitiyormu? -Fotoğraf çekerken pişman olurmuyum? Kalite benim için çok önemli. -Androidden İOS a geçiyorum...
  4. DarkLegion3

Sıfır Iphone 7 Plus alınır mı?

Bu zamanda sıfır iphone 7 plus alınır mı? alınmaz ise telefon önerilerinizi beklerim bütçem 3500 4000 arası Telefonda beklediğim özellikler ise Kamerası iyi olsun ve sosyal medya uygulamalarında kasmasın(donma vs) https://www.gittigidiyor.com/apple-iphone-7-plus_spp_1666 bu linkte iphone 7 plus...
Geri